Siri Remote (Apple TV Remote)

Koop geen extra Siri Remotes om te gamen op de Apple TV 4

Koop geen extra Siri Remotes als je ze wilt gebruiken om te gamen met vrienden op de Apple TV 4. Je kunt er namelijk maar een Remote tegelijk aan koppelen.

Siri Remote (Apple TV Remote)

Wacht nog even met het aanschaffen van extra afstandsbedieningen voor de nieuwe Apple TV. Als je ze namelijk wilde gebruiken om met vrienden samen te gamen, kom je bedrogen uit. Per Apple TV 4 kan er namelijk maar één Siri Remote worden gekoppeld.

Dit betekent natuurlijk niet dat je helemaal geen multiplayergames kunt spelen op de Apple TV. Zo kun je een iPhone en iPod touch gebruiken die de nieuwste versie van de Remote-app draait, of speciale MFi gamecontrollers die iOS ondersteunen.

Koppel je iPhone, iPod of controller

Als er dus wat vrienden over de vloer komen die games op de Apple TV 4 willen spelen, kun je ze het beste hun iPhone of iPod touch laten gebruiken als gamecontroller. Apple verkoopt losse Siri Remotes dus puur voor gebruikers die de originele Remote kwijt zijn geraakt of waarbij hij kapot is gegaan.

Eerder bleek al dat je naast de Siri Remote nog maximaal twee andere apparaten met de Apple TV 4 kunt verbinden. In totaal kun je dus maximaal met drie mensen tegelijk een spelletje spelen op de nieuwe Apple TV, die vanaf vandaag te koop is.

Wil je onze eerste bevindingen lezen met de Apple TV 4? Dan kun je terecht bij onze review.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2015, 16:46
Categorieën Apple, iDevices
Onderwerpen apple tv, gamecontroller, games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.