M-Edge SuperShell beschermt iPad 2 tegen gooigrage kinderen

M-Edge's SuperShell is een iPad 2 case speciaal voor kinderen. Extra bescherming zorgt ervoor dat de tablet niet direct kapot is wanneer hij eens op de grond valt.

M-Edge SuperShellJe kunt voor je iPad 2 miscchien een case kopen gemaakt van wol, maar hier heb je uiteindelijk weinig aan als je kleine zoontje, dochtertje, neefje of nichtje hem in handen krijgt. De kans dat hij of zij de tablet laat vallen tijdens het fanatiek spelen van een bewegingsgevoelige game is namelijk altijd aanwezig. M-Edge zorgt ervoor dat je jouw iPad 2 iets minder snel naar de reparateur hoeft te sturen met de SuperShell, een case voor de iPad 2 die de nodige extra bescherming biedt. De ribbelige achterkant zorgt ervoor dat jouw kind de iPad 2 niet snel uit zijn vingers laat glippen.

De SuperShell is een dikke case voor om de zijkanten en achterkant van je iPad 2. Deze is gemaakt van memory foam, wat ervoor zorgt dat hij de nodige klappen kan verduren. Vooral in de hoeken, waar een val de meeste schade zou aanrichten, bevindt zich het meeste schuim.

M-Edge SuperShellDe voorkant van de iPad 2 is nagenoeg onbetast door de case, waardoor je de homeknop en camera gewoon kunt gebruiken. Achterin de case bevinden zich twee gaten, die ervoor zorgen dat je de camera en luidspreker niet geblokkeerd worden.

M-Edge verkoopt de SuperShell via zijn eigen webwinkel. Daar kost de case je 29,99 dollar. Daar komen verzendkosten van 20 dollar bovenop. Een bestelling moet tussen twee en vier dagen arriveren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 september 2011, 15:42
Categorie Accessoires
Onderwerpen beschermhoes, ipad 2, kinderen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.