Nieuwe prepaid-bundels Vodafone en T-Mobile vanaf 1 november

Vodafone gaat de prijzen voor prepaid Blox verhogen. Klanten die een maand willen internetten krijgen nu minder MB voor hetzelfde bedrag. Willen ze hun oude limiet, dan wordt het duurder.

Vodafone BloxNa de smartphone abonnementen gaan nu ook de prepaid-tarieven bij telecomprovider Vodafone veranderen. Er wordt vanaf 1 november flink gesneden in het aantal MB dat prepaid-klanten kunnen gebruiken wanneer ze BloX aanschaffen. Daar staat tegenover dat klanten belminuten en SMS’jes krijgen.

Prepaid-klanten van Vodafone kunnen al langer BloX aanschaffen. Hiermee kopen ze in een keer bijvoorbeeld een aantal belminuten, SMS’jes of MB’s om die maand te verbruiken. Vanaf 1 november biedt Vodafone drie nieuwe BloX-pakketten aan, die allemaal minder MB voor dezelfde prijs aan gebruikers bieden dan de huidige pakketten. Ze moeten vanaf die datum de oude Blox volledig gaan vervangen. Op het moment betalen klanten €9,50 tot €14,50 voor respectievelijk 250 MB tot 1 GB aan internet per maand. Binnen de nieuwe BloX-bundels krijg je maximaal 500 MB voor €34,50 per maand.

Meer info: Vodafone prepaid internet BloX

Vodafone’s BloX tot en met 31 oktober

De tabel behorende bij dit artikel is helaas verouderd en daarom niet meer beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

Vodafone’s BloX vanaf 1 november

De tabel behorende bij dit artikel is helaas verouderd en daarom niet meer beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

Hoe duurder de bundel, hoe meer je er mee kunt doen. Zo kun je met de Web+SMS-bundel ook 500 SMS’jes per maand versturen en is het mogelijk om met een Web+SMS+Bel-Blox 5000 SMS’jes te sturen en 200 minuten te bellen. De nieuwe Blox lijken daarmee Vodafone’s nieuwe abonnementsstructuur te volgen, waarbij gebruikers minder MB’s per maand maar meer minuten en SMS’jes krijgen.

Klanten betalen vanaf 1 november wel minder wanneer ze buiten hun BloX internetten. Op het moment kost dit nog 30 eurocent per MB, wat gehalveerd naar 15 eurocent zal worden. De oude BloX zijn nog tot en met 31 oktober aan te schaffen. Daarna kunnen Prepaidklanten alleen nog maar gebruik maken van de nieuwe producten.

T-Mobile introduceert Bonus Bellen

Ook bij T-Mobile verandert er vanaf 1 november het een en ander voor prepaid-gebruikers. Zij moeten vanaf 1 november per minuut afrekenen voor telefoongesprekken, in plaats van per seconde. Nieuw is de optie Bonus Bellen, dat je als gebruiker van een prepaid-kaart kunt aanschaffen. Daarmee heb je lagere beltarieven dan bij het gewone prepaid-pakket.

Meer info: T-Mobile prepaid

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 september 2011, 14:55
Categorie Providers
Onderwerpen datalimiet, prepaid, Vodafone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.