King Camera 2.0: meer filters, bewerkingsmodules en andere aanpassingen

King Camera's 2.0-update voegt nieuwe filters, bewerkingsmodules en andere mogelijkheden toe aan de app. Om het te vieren is de app tijdelijk in prijs verlaagd.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

King CameraKing Camera is een van de zwaardere fotografie-apps die je in de App Store zult vinden, vergelijkbaar met Camera+. Niet alleen laat de app je spelen met licht, sluitertijd en zelfs timelapse-video’s tijdens het fotograferen, maar je kunt achteraf ook de beelden bewerken met verschillende sliders en kleurenfilters. De 2.0-versie introduceert nog meer kleurenfilters, effectenmodules en andere mogelijkheden. Om de update te vieren is de prijs van de app tijdelijk gehalveerd.

Vijf nieuwe effectenmodules zijn aan King Camera toegevoegd. Deze zorgen ervoor dat je bijvoorbeeld meerdere kleurfilters, lichtbronnen en textures aan je geschoten beelden kunt toevoegen. De mogelijk om nu in te zoomen op eerder geschoten foto’s door te pinchen moet de nabewerking een stuk makkelijker maken. Snap je een effectenmodule niet, dan kun je de toegevoegde help-knop raadplegen.

De interface van King Camera is flink onder handen genomen. Zo is het nu mogelijk om een bewerkte foto te selecteren, zodat je de toegepaste effecten automatisch kunt kopiëren naar een ander beeld. Ook is het mogelijk om foto’s in stacks te exporteren naar je camerarol, iets dat twee keer zo snel werkt. Wil je een foto liever niet bewerken, dan kun je nu zelfs geschoten beelden rechtstreeks naar je camerarol sturen.

De lijst van veranderingen in King Camera is bijna te groot om helemaal te bespreken. Ben je geïnteresseerd, dan zijn alle veranderingen ook te vinden in de App Store. Daar wordt de app nu verkocht €0,79, de helft van de normale prijs.

Downloaden: King Camera (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 februari 2014, 13:56
Categorie Apps
Onderwerpen fotobewerking, fotofilters, fotografie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.