Love You To Bits

Schattig puzzelspelletje Love You to Bits is Apple’s gratis App van de Week

Ontrafel het liefdesverhaal van Kosmo en Nova in het schattige puzzelspelletje Love You to Bits. Het spel is Apple's gratis App van de Week en download je deze en komende week gratis in de App Store.

Love You To Bits

Het is weekend en dus is het weer tijd voor een nieuwe App van de Week. Deze week is dat het bijzondere puzzelspelletje Love You to Bits (link), dat normaal gesproken 4 euro kost. Je downloadt het spel deze en en komende week gratis in de App Store.

Love You to Bits voor iPhone en iPad nu gratis

De hoofdpersoon in het spel is astronaut Kosmo, die op een bijzondere ontdekkingsreis gaat. Na een fataal ongeluk ligt Kosmo’s robotvriendin Nova in stukjes verspreid over verschillende planeten. Aan jou de taak om de stukjes weer bij elkaar te verzamelen. Onderweg kom je buitenaardse wezens tegen, los je puzzels op en verzamel je verborgen objecten.

Liefdesverhaal
Tijdens het spelen ontrafel je het ‘spannende en aandoenlijke’ liefdesverhaal van Kosmo en Nova, dat volgens de makers geschikt is voor alle leeftijden. Love You to Bits is een mengeling van een science-fiction avonturenspel en een point-and-click-spel. Het spel verscheen in februari 2016 en is gemaakt door een team dat eerder ook het populaire spelletje Tiny Thief ontwikkelde. Sinds de introductie won Love You to Bits al meerdere prijzen. Aan een Mac-versie van het spel wordt inmiddels ook gewerkt, al is nog onduidelijk wanneer we die kunnen verwachten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 maart 2017, 15:00
Categorie Apps
Onderwerp app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.