Dansspel SEGA Go Dance Apple’s App van de Week, deze week gratis

Het dansspel SEGA Go Dance is uitgeroepen tot App van de Week en deze week gratis te downloaden.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

SEGA Go DanceApple heeft het dansspel SEGA Go Dance uitgeroepen tot App van de Week, wat betekent dat je het spel de gehele week gratis kunt downloaden. In SEGA Go Dance gaat het erom dat je de danspasjes van bekende nummers van artiesten als Avicii en Lady Gaga zo goed mogelijk uitvoert. Je kunt het opnemen tegen de app of in een battle tegen je vrienden via Game Center. Daarmee verdien je punten (heart points) om de app of je personage naar eigen smaak aan te passen.


SEGA Go Dance maakt gebruik van de FaceTime-camera aan de voorkant van je iDevice om de bewegingen die je maakt te registreren. Je plaatst je iDevice op een tafel, bureau of iets dergelijks en vervolgens doorloop je een stappenplan om de app te kalibreren. Tijdens het dansen volgt de app de bewegingen die je maakt en toont deze op het scherm. Het spel werkt het beste met een iPad, maar ook met een iPhone kun je het spelen. Als de FaceTime-camera maar op jou is gericht. Het wordt aangeraden om je iPhone te verbinden met een beeldscherm of via AirPlay met bijvoorbeeld een Apple TV.

Dansen in SEGA Go Dance

SEGA Go Dance haalt je binnen met nummers van populaire artiesten, maar die heb je in de app niet meteen tot je beschikking. Je krijgt alleen twee onbekende Japanse nummers gratis. De populaire nummers moet je helaas apart kopen voor STAR points die je via in-app aankopen in de app aan kunt schaffen. Een nummer kost je 49 star points; voor 50 star points betaal je in de app €0,89.

Muziek kiezen in SEGA Go Dance

In het spel kun je op verschillende manieren Heart points verdienen, bijvoorbeeld door het kopen van nieuwe nummers of het delen van je score op Facebook. Met deze heart points koop je vervolgens weer nieuwe stages (achtergronden) of kun je je personage (avatar) wat hippere kleding aantrekken. Tijdelijk krijg je bij aankoop van een nieuw nummer zelfs 30.000 heart points.

Downloaden: SEGA Go Dance (deze week gratis, universeel, iOS 6.0+ )

https://www.youtube.com/watch?v=XaL_UUh1kBk

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.