Behendigheidsspel Darklings is Apple’s gratis App van de Week

Apple heeft Darklings uitgeroepen tot App van de Week. De game is een week lang gratis te downloaden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

DarklingsApple heeft het behendigheidsspelletje Darklings uitgeroepen tot App van de Week. De game kan daarom een week lang gratis worden gedownload voor de iPhone, iPad en iPod touch. Het idee achter Darklings is vrij simpel: je spookfiguur wordt langzaam benaderd door steeds meer vijanden, die je kunt laten verdwijnen door hun exacte vorm op het scherm te swipen.


Darklings heeft een wat twijfelachtige reputatie in de App Store. Met een gemiddelde waardering van drie sterren scoort de game net een voldoende, maar de meest negatieve spelers klagen over crashes. Zelf hadden we nergens last van en het is ook lastig om te bepalen hoe vaak de crashes voorkomen. Klagers staan er immers om bekend sneller een App Store-bespreking achter te laten. Met het verdwijnen van het prijskaartje kan het hoe dan ook geen kwaad om de game uit te proberen.

Apple kiest elke week een nieuwe App van de Week. Darklings zal daarom in elk geval tot en met donderdag 20 maart gratis worden aangeboden. Hoewel de game zijn prijskaartje is verloren, zit hij nog wel vol met in-app aankopen. Hiermee kun je sterren kopen om je voortgang te versnellen.

Downloaden: Darklings (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Click here to display content from Vimeo.
Learn more in Vimeo’s privacy policy.

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.