Live Gif verandert je Live Photos in gifjes.

Live GIF verandert Live Photos in gifjes

Met Live GIF worden Live Photos van je iPhone 6s en iPhone 6s Plus ineens een stuk gemakkelijker deelbaar. Door ze in een gif-bestand te veranderen kun je ze moeiteloos delen op sociale netwerken en met apparaten die niet op iOS 9 draaien.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

Live-Gif

Als je bewegende Live Photos maakt met je iPhone 6s of iPhone 6s Plus, wil je die natuurlijk kunnen delen met anderen. Dat is echter gemakkelijker gezegd dan gedaan, maar met de komst van de app Live GIF kun je iedere geanimeerde foto gelukkig snel in een gif veranderen.

Door de Live Photo om te zetten naar een gif-bestand, kun je hem naar iedereen sturen, ongeacht welke smartphone of computer ze gebruiken. Normaal gesproken zijn deze bewegende plaatjes alleen zichtbaar op apparaten die iOS 9 draaien. Door Live GIF te gebruiken, worden de bewegende Live Photos dus in een klap een stuk gemakkelijker deelbaar.

Houd er alleen wel rekening mee dat de kleuren van je foto’s er in gif-formaat misschien wat minder indrukwekkend uitzien, aangezien gifs maximaal uit 256 kleuren bestaan.

Automatisch op zoek
Zodra je Live GIF opstart (en toegang geeft tot je fotobibliotheek) zal de app automatisch de Live Photos opzoeken in je camerarol. Vervolgens is het aan jou om de foto’s te selecteren die jij om wilt zetten, zodat je ze daarna direct kan delen als gif of als videobestand.

Live GIF laat je foto’s direct delen in iMessage, email of populaire sociale netwerken. Ook kun je er voor kiezen om het omgezette bestand op te slaan in je camerarol.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 oktober 2015, 11:42
Categorie Apps
Onderwerpen fotografie, live photos

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.