Jongen met AirPods

Levertijd AirPods gezakt van 6 naar 4 weken

De levertijd van de AirPods is nu gezakt naar 4 weken. Voorheen moest je 6 weken op de AirPods wachten bij bestelling in de Apple Store.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Sinds december moet je geduld hebben om een setje AirPods in handen (of beter gezegd: in je oren) te krijgen. De levertijd was tot nu toe steeds 6 weken. Apple beloofde dat ze zo snel mogelijk produceerden, maar kon blijkbaar de aanhoudende vraag niet aan. In de Europese Apple Stores, de Verenigde Staten en andere regio’s kun je ze nu sneller in huis hebben.

Liggende jongen met AirPods

AirPods levertijd nu 4 weken

De AirPods werden goed ontvangen door gebruikers. Zelf noemden we de AirPods zelfs Apple’s beste product van 2016. Zelf heeft Apple nog steeds geen verkoopcijfers bekendgemaakt, maar het bedrijf liet wel steeds weten dat er met man en macht geproduceerd wordt om de vraag aan te kunnen. Tijdens de presentatie van de kwartaalcijfers liet Tim Cook eerder deze weken dat Apple de productie nog verder heeft opgevoerd. Misschien zien we daar nu al de resultaten van.

Tip van onze lezers: Apple Premium Reseller A-Mac heeft de AirPods ruim op voorraad in hun webshop.

De AirPods zijn Apple’s eerste draadloze oordopjes die onder eigen merk worden uitgebracht. Via dochterbedrijf Beats brengt het ook andere draadloze oordopjes uit, waarvan een aantal ook voorzien zijn van W1-chip. Die zorgt ervoor dat je ze moeiteloos kunt koppelen met je iPhone, iPad en andere apparaten. Ook stopt het afspelen van muziek automatisch als je de oordopjes uit je oren haalt.

Je kunt de AirPods kopen voor €179 in de Apple Store.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 september 2017, 16:16
Categorie Accessoires
Onderwerp airpods
Device AirPods

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.