Pokémon Safari Zone

Pokémon Go: vang nu Kangaskhan en Unown op meer plekken in Europa

In Pokémon Go kun je vanaf nu Kangaskhan en Unown vangen in diverse Europese steden tussen 6 en 21 augustus. Bovendien zijn er Lures actief in winkelcentra.

Niantic heeft het geplande evenement in Amstelveen helaas uitgesteld, maar gelukkig loop je niet de beloofde Kangaskhan en Unown mis. Vanaf komend weekend kun je ze in diverse Europese steden tegenkomen en daarna zijn er verspreid over diverse winkelcentra mini-events, waarbij Lures worden geactiveerd.

Pokémon Safari Zone

Kangaskhan en Unown in het wild

Niantic heeft bekendgemaakt dat vanaf komend weekend zeldzame Pokémon zoals Kangaskhan en Unown te vinden zullen zijn in tientallen Europese steden. Het gaat om steden waar een Unibail-Rodamco winkelcentrum is gevestigd en het duur tot 21 augustus.

Voor Nederland gaat het dan om de steden:

  • Stadshart Amstelveen
  • Stadshart Zoetermeer
  • Leidsenhage in Leidschendam
  • Citymall in Almere

Helaas zijn er geen Belgische winkelcentra die meedoen, dus vanuit België zul je naar Nederland, Frankrijk of Duitsland moeten reizen, afhankelijk van de plek waar je woont. De volledige lijst is te vinden op de website van Niantic.

Lures in diverse Europese winkelcentra

In dezelfde Europese winkelcentra zullen in de weekends van 12 augustus en 19 augustus extra Lure Modules worden ingeschakeld, zodat je tijdens het winkelen lekker kunt vangen (of eindelijk een Lucky Egg inzetten). Een echt event is het dus niet, maar je kunt tijdens deze weekends nog steeds de zeldzame regionale Pokémon aantreffen. Vanaf 21 augustus zullen ze niet meer in het wild te zien zijn, dus grijp je kans!

Onderstaande kaart laat zien welke regionale Pokémon er bestaan, zodat je je alvast kunt oriënteren. Want al heeft Niantic het alleen gehad over Kangaskhan, er kunnen best nog wat andere opduiken. Unown is niet regionaal, maar is wel heel erg zeldzaam. Het is de bedoeling dat je alle 26 letters van het alfabet vangt, dus daar ben je wel even mee zoet. In generatie 3 zitten ook nog een uitroepteken en vraagteken.

Regionale Pokémon

En voor Pokémon-trainers die nog steeds hun Pokédex vol willen maken: je hebt nog tot 7 augustus de tijd om een Moltres te vangen in een Raid Battle. Daarna zal deze legendarische Pokémon zich weer een tijdje verstoppen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 augustus 2017, 18:38
Categorie Apps
Onderwerp pokemon

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.