Kort iPhone-nieuws: WinPwn 2.0.0.3, App Store-updates, autocorrectie uit met KB2 en asKB

Drie korte iPhone-nieuwtjes: WinPwn 2.0.0.3 is uit met kleine bugfixes, updates van App Store-applicaties gooien scores en andere applicatiedata weg en met asKB en KB2 schakel je autocorrectie uit.

WinPwn 2.0 Windows unlock voor 2.0CMW heeft versie 2.0.0.3 van WinPwn uitgebracht, waarin het crash-probleem met Ipwner is opgelost. Ook zijn 16xx-fouten hiermee hopelijk voorbij en bovendien lost het de foutmelding op als je iPod ipswBuilder gebruikte. Net als voorheen is WinPwn geschikt voor firmware 1.1.4 en 2.0 en bedoeld voor Windows XP en Vista. Het is verstandig om de oude versie van WinPwn eerst te deïnstalleren voordat je met de nieuwe bezig gaat.


Heb je net de iconen van je gekochte App Store-applicaties netjes gegroepeerd, gooit een update alles weer doorelkaar! Dat komt omdat bij een update de oude applicatie wordt verwijderd; het icoon voor de vernieuwde applicatie verschijnt vervolgens op de eerste open plek op de Springboard. Een ander bijkomend probleem is dat je data kunt kwijtraken: bij sommige games ben je opgeslagen games en scores kwijt en worden de data van de game overschreven, bij andere niet. Behaalde scores kun je daarom maar het beste zo snel mogelijk naar een online topscorelijst uploaden, als dat mogelijk is.

[iPhone toetsenbord - autocorrectieEen paar dagen geleden gaven we een tip voor het handmatig uitschakelen van automatische tekstcorrectie. Er is nu een applicatie die hetzelfde kan: in firmware 1.1.4 ga je hiervoor naar Installer, waar je de applicatie KB2 vindt. Gebruik je firmware 2.0 dan open je Cydia en gebruikt asKB. Je vindt asKB in Cydia door in de categorie Repositories iPhone-notes.de toe te voegen. Zoek daarna via de zoekfunctie naar asKB. De autocorrectie is nu uitgeschakeld.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

20 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.