Brando Power Station: goedkope iPhone-batterij

Brando heeft een 1000 mAh batterij voor de iPhone uitgebracht, geschikt voor eerste generatie iPhone en iPhone 3G. Handig voor noodgevallen en nog goedkoop ook.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Brando Power StationBrando heeft een externe batterij voor de iPhone 2G/3G en iPod op de markt gebracht. De batterij is op te laden met een normale iPhone usb-kabel en geeft nog niet die extra gebruiksduur die je onderweg nodig hebt. Want echt sterk is de batterij niet: 1000 mAh (de iPhone zelf heeft een capaciteit van 1400 mAh onbekende capaciteit – zie uitleg in de reacties). Een geanimeerd LED-lampje laat zien dat de batterij wordt geladen en met de testknop is te zien hoe vol de batterij nog is.

Mooi ziet het er niet uit, maar het kost slechts $25 (plus $3 verzendkosten), dus in totaal nog geen 18 euro. We hebben er meteen eentje besteld om straks te vergelijken met de 3G Juice, die een hogere capaciteit en een goedkeuringscertificaat heeft (maar ook duurder is). Brando heeft ook een goedkopere 800 mAh-batterij te koop voor $22.

Via: Brando reservebatterij voor iPhone 3G

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 juli 2008, 0:15
Categorie Accessoires
Onderwerpen batterij, brando, emergency

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.