Komoot app

Reacties voor: Komoot-app geeft nu inspiratie voor outdoor routes

Sinds Komoot in het Nederlands is verschenen is de app interessanter geworden voor ons. Nu komt er nog iets extra bij: een Inspiratie-feed in Nederland. Daarmee heb je lokale routes binnen handbereik.
4 reacties
  1. Geweldige app! En hij wordt steeds beter. En super dat hij in het Nederlands is. Aanrader!!

  2. Kan er van dit soort apps een vergelijk / review worden gemaakt? Ben al jaren Fan van Viewranger

  3. Ik gebruik Komoot nu sinds vier jaar, met name om in de bergen te wandelen (Oostenrijk, Zwitserland) en te fietsen op mijn ebike (ik woon in Zwitserland). Er staan meer dan 75 routes op mijn teller. Deze app is echt fantastisch: elk weggetje staat erop en je kunt hier heel goed mee navigeren. Er zitten zoveel opties en gimmicks op dat je er mee moet leren werken. Omdat ik zo fan ben, heb ik al meerdere mensen overtuigd om deze app te gebruiken. Na ooit een nare ervaring zonder kaart in Oostenrijk met onze vier kinderen (1-3-5-7 jr oud toen) in een zeer onverwachte onweersbui -dat nooit meer- heb ik deze app na wat vergelijkend onderzoek voor life time gekocht (29€, je betaalt na je eerste gratis kaart). Daarmee heb je alle kaarten ter wereld (niet alleen Europa) gebruiken en je kunt delen off line laden zodat je in de bergen dus niet van 3G/4G etc afhankelijk bent. Batterijverbruik is heel laag; ik wandelde met mijn iphone7 plus en later een XSMax zonder problemen 6 uur met de app aan (op achtergrond). De statistieken zijn fenomenaal en voor mij als we met de kinderen wandelen (en ik met longbeperking) zijn de hoogteprofielen onmisbaar. Als je de weg vooruit even uitzet (ja, even wat moeite nemen, zodra je snapt hoe het werkt begrijp je hoe flexibel het is) weet je echt waar je aan toe bent. Jullie begrijpen het, ik vraag me af hoe ik vroeger überhaupt de weg vond 😇😂. Go for it!

  4. Vandaag voor het eerst de app geprobeerd. Op de Apple Watch werkt het nog niet optimaal. Het geluid komt vanaf de telefoon, de rest is af te lezen via de watch. Verder liep de app niet helemaal realtime mee. Op een aantal kruispunten gaf de app aan nog 10 meter rechtdoor te moeten, terwijl ik toch echt alleen keus had om links of rechts te gaan. Ook afgesloten wegen neemt ie niet mee, waardoor je een tijd zonder route zit als je daarvan af moet wijken. Verder een mooie duidelijke app die ik zeker vaker ga gebruiken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.