iTunes Remote app

iTunes Remote-app nu met donkere modus en Catalina-apps

De iTunes Remote-app heeft een update gekregen met ondersteuning voor donkere modus, Apple Music en apps in macOS Catalina. Het gaat om versie 4.5.

Baal je dat jouw favoriete app te weinig updates krijgt? Dan kun je ook eens met een beschuldigende blik naar Apple kijken. De laatste keer dat de iTunes Remote-app een update kreeg was namelijk in november 2018. Apple heeft nu een update uitgebracht die een paar handige vernieuwingen bevat. Zo is er ondersteuning voor donkere modus in iOS 13 en latere versies.

Daarnaast kun je nu de Apple Music- en Apple TV-apps in macOS Catalina bedienen vanuit de app. In Catalina 10.15.2 was al ondersteuning voor de iTunes Remote-app toegevoegd, maar de app zelf was er nog niet klaar voor.

iTunes Remote app

Je kunt de app gratis downloaden uit de App Store. Met iTunes Remote kun je je iTunes-bibliotheek op afstand bedienen. Voordat je iTunes Remote kunt gebruiken, moet je een koppeling tot stand brengen met de iTunes-bibliotheek (of iTunes-bibliotheken) die je via deze app wilt bedienen. Hierbij moet je een 4-cijferige code invoeren. Je apparaat en computer moeten deel uitmaken van hetzelfde draadloze netwerk.

Vervolgens kun je in de iTunes Remote instellen dat automatisch verbinding wordt gemaakt met een van de iTunes-bibliotheken in je thuisdelingsnetwerk.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 december 2019, 9:30
Categorie Apps
Onderwerpen itunes, remote

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven? In het najaar van 2019 stopt iTunes, maar wat zijn de opvolgers?

iTunes

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.