Ridge Racer Slipstream voor iPhone en iPad

Raceklassieker Ridge Racer Slipstream is Apple’s gratis App van de Week

Raceklassieker Ridge Racer Slipstream is Apple's nieuwe App van de Week. Je downloadt het populaire racespel deze en komende week gratis in de App Store.

Ridge Racer Slipstream voor iPhone en iPadFans van racegames opgelet: de raceklassieker Ridge Racer Slipstream (link) is Apple’s nieuwe App van de Week. Dat betekent dat je het populaire racespel voor iPhone en iPad deze en komende week gratis mag downloaden. Daarmee bespaar je 3,49 euro op de reguliere prijs.

Ridge Racer Slipstream gratis voor iPhone en iPad

Ridge Racer is met recht een klassieker te noemen. Het eerste spel verscheen al in 1993 op het eigen arcadesysteem van ontwikkelaar Namco. De eerste versie voor de iPhone liet daarna nog wel even op zich wachten en verscheen in 2013. Ridge Racer Slipstream voor iPhone en iPad bestaat uit verschillende gamemodi, zoals career om carrière te maken in de racewereld of regular en knockout voor een snelle race.

Auto’s finetunen en veel locaties
Het spel biedt twaalf krachtige scheurijzers, die je volledig kan finetunen en upgraden. Daarnaast zijn er tien verschillende racelocaties waaruit je kunt kiezen, variërend van oude ruïnes, een haven of andere industriële omgevingen. In career-modus neem je deel aan maar liefst honderd verschillende competities verdeeld over zes verschillende Grand Prix-series. Mocht je toe zijn aan wat meer uitdaging, dan kun je het in de multi-player opnemen tegen vrienden of onbekenden.

Performanceproblemen op oudere iDevices
Het spel is geschikt voor iPhone, iPad en iPod touch en vereist minimaal iOS 7.0. Houd er daarnaast wel rekening mee dat Ridge Racer Slipstream geoptimaliseerd is voor iPhone 4S, iPad 3 of de vijfde generatie iPod touch en nieuwer. Op oudere iDevices zou je performanceproblemen kunnen ondervinden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.