iPhone 8-renders vergeleken met iPhone 7.

‘Eerste gelekte onderdelen iPhone 8 en iPhone 7s laten design zien’

Hebben we de eerste onderdelen van de iPhone 8 en iPhone 7s te pakken? Op nieuwe foto's zijn mogelijk de voor- en achterkant van de iPhone 8 en iPhone 7s te zien, waardoor we een goed beeld krijgen van het design.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 8-renders vergeleken met iPhone 7.
Tot nu toe moesten we het vooral met dummy-modellen, schetsen en geruchten doen om een beeld te krijgen van het design van de iPhone 8 en iPhone 7s. Nu zouden de eerste onderdelen van de nieuwe iPhones gelekt zijn. Het gaat om zowel om de voor- als achterkant van de iPhone 8. Tevens zijn op foto’s de achterkant van de iPhone 7s en iPhone 7s Plus te zien.

‘Voor- en achterkant iPhone 8 in foto’s’

De afbeeldingen van de mogelijke voor- en achterkant van de nieuwe iPhones zijn afkomstig van Reddit. De onderdelen zouden afkomstig zijn van een Chinese fabrikant van hoesjes die ze weer gekregen heeft van een glasleverancier. Over de echtheid van de afbeeldingen is geen 100% zekerheid, maar het geeft toch wel een beeld hoe de voor- en achterkant er waarschijnlijk uit gaan zien.

Foto mogelijke iPhone 8 voor- en achterkant.

Op bovenstaande foto is zowel de voor- als achterkant van de iPhone 8 te zien. Het design van het toestel komt overeen met de geruchten van de laatste tijd. Dat wil zeggen dat de voorkant bijna helemaal uit een scherm bestaat en dat de dubbele cameralens deze keer verticaal geplaatst is, met de flitser tussen de twee lenzen in. Er is aan de achterkant geen plek voor een homeknop te zien, waardoor het erop lijkt dat de Touch ID-sensor gewoon in het scherm verwerkt zit. Aan de voorkant is ook te zien waar de speakergaten en de frontcamera komen.

De alerte iCulture-lezer Goof merkte op dat dit ook de reden voor Apple kan zijn dat er in iOS 11 gekozen is voor balkjes in plaats van cirkels voor het weergeven van de signaalsterkte. De balkjes nemen simpelweg veel minder plek in dan de rondjes en zouden op de iPhone 8 nog naast de uitsparing voor de speaker en frontcamera passen. Of dit daadwerkelijk het geval is, moet nog maar blijken zodra Apple de iPhone 8 uit de doeken doet.

‘Achterkant iPhone 7s en iPhone 7s Plus’

Naast beide kanten van de iPhone 8, is er ook een afbeelding gedeeld waarop de achterkanten van de iPhone 7s en iPhone 7s Plus te zien zijn. Uit de afbeeldingen blijkt dat het design weinig verschilt met de huidige iPhone 7 en iPhone 7 Plus. Dit komt overeen met de geruchten van de laatste weken. Wel krijgen beide modellen ook draadloos opladen.

iPhone 8 en iPhone 7s voor- en achterkant.

In hoeverre de foto’s van daadwerkelijke onderdelen zijn, is lastig te zeggen. Fabrikanten van hoesjes baseren zich vaak op geruchten en schematische tekeningen, waardoor het net zo goed een dummy-model kan zijn. Toch geven de afbeeldingen een goede indruk hoe de nieuwe iPhones er mogelijk uit gaan zien. Het verlossende antwoord zal nog even duren, want Apple kondigt de nieuwe iPhones pas in september aan.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 juni 2017, 15:37
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen iPhone 7s, iPhone 8

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.