iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was maandag 12 juni 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 12 juni 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoVandaag bespraken we weer enkele nieuwtjes en ontdekkingen van afgelopen week. Zo kijken we naar de lange lijst van kleine iOS 11-functies en zetten we deze voor je op een rij. Ook leggen we uit hoe je ruitjespapier in de Notities-app gebruikt en hoe je een schermopname in iOS 11 maakt. De iOS 11 op de iPad heeft ook nog allerlei kleine functies en met watchOS 4 gaat muziekbediening een stuk eenvoudiger. Ook bespreken we een nieuwe app genaamd Heart for Heart, waarmee je onderzoek naar hartritmestoornissen ondersteunt. Dat en nog veel meer vandaag in deze iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

  • Met de app Heart for Heart doneer je hartslagdata. Zo help je onderzoek naar hartritmestoornissen.

iCulture Deals

Meer vandaag

Outlook krijgt functies van Sunrise

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • LuierApp - Altijd de beste luieraanbieding (Gratis, iPhone, iOS 8.0+) - Met de Luierapp weet je waar je de goedkoopste luiers kunt kopen.
  • Microsoft Outlook (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Watch, iOS 16.0+) - Snel toegang tot de details van een persoon en voeg snel contactpersonen toe vanuit berichten.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.