Zwarte iPhone 7

Nieuwe 3D-renders van ‘iPhone 7 (Plus)’ vatten geruchten samen

Er zijn opnieuw 3D-afbeeldingen opgedoken van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus. Deze plaatjes bevatten geen schokkende nieuwe onthullingen, maar vatten eerdere geruchten over de iPhone 7 en iPhone 7 Plus wel samen.

We naderen nu steeds meer aankondiging van de nieuwe iPhone 7, maar we zullen er toch nog twee maanden op moeten wachten. Om je honger naar iPhone 7-nieuws te stillen hadden we vandaag niet alleen een mogelijke foto van de iPhone 7, maar hebben we nu ook nieuwe 3D-renders van de iPhone 7 Plus. Op de afbeeldingen is te zien dat de knoppen nagenoeg op dezelfde plek zitten als bij de huidige iPhone, terwijl de dubbele cameralens van de iPhone 7 Plus ook aanwezig is. De nieuwe afbeeldingen zijn afkomstig van het eerder betrouwbare Nowhereelse.


iPhone 7-render van de bovenkant.

3D-afbeeldingen van de iPhone 7

Deze keer dus geen (vage) foto’s van de iPhone 7, maar een mogelijke 3D-afbeelding van het nieuwe toestel. Dit soort afbeeldingen worden vaak gebruikt door hoesjesmakers, zodat ze weten wat de afmetingen zijn en waar de knoppen zich bevinden. De nieuwe afbeeldingen bevestigen wel eerdere geruchten, al zijn dit soort plaatjes natuurlijk makkelijk na te maken. Op de afbeeldingen is te zien dat de antennestrepen langs de randen van het toestel gaan, dat de camera op de iPhone 7 meer bij de rand van het toestel zit en dat het verdwijnen van de koptelefoonaansluiting plaats maakt voor een tweede speaker. Dit laatste is overigens nog steeds een punt van discussie, want er zijn ook bronnen die niet over een tweede speaker spreken.

iPhone 7-render van de onderkant.

Naast de afbeeldingen van de iPhone 7 zijn er ook plaatjes gepubliceerd van de mogelijke iPhone 7 Plus. Op deze afbeeldingen is de dubbele cameralens te zien, maar er zijn ook twee opvallende zaken zichtbaar. Op de afbeeldingen van de iPhone 7 Plus zijn helemaal geen antennestrepen meer te zien. Het lijkt ons sterk dat Apple voor de iPhone 7 Plus de antennestrepen op een andere manier verwerkt, waardoor het eerder een fout van de afbeelding is. De onderkant van de achterkant van het toestel is helaas niet te zien, waardoor ook niet zichtbaar is of er volgens deze afbeeldingen een Smart Connector-aansluiting bij komt.

iPhone 7 Plus-render.

De iPhone 7 en iPhone 7 Plus worden vermoedelijk in september aangekondigd en lijken qua uiterlijk veel op de huidige iPhone 6s en iPhone 6s Plus. De meest vernieuwende functies zijn waarschijnlijk het verdwijnen van de koptelefoonaansluiting, de dubbele cameralens in de iPhone 7 Plus, een Force Touch-homeknop en de aangepaste antennestrepen. Ook zou het toestel in een donkere uitvoering komen en wordt gekozen voor 32GB in plaats van 16GB als instapmodel.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7, het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7
6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.