iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 2 februari 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 2 februari 2018? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Alles kwam vandaag weer op z’n pootjes terecht met Telegram: de apps waren korte tijd uit de App Store gehaald vanwege ongepaste inhoud, maar binnen een dag hadden de makers het alweer opgelost. Ook schrijven we vandaag over updatemeldingen van macOS en lossen we problemen op als de a href=”https://www.iculture.nl/tips/app-wil-niet-downloaden-updaten/” title=”App wil niet downloaden of installeren? 12 oplossingen die je kunt proberen”>App Store raar doet. Een vastgelopen app-update is zó weer opgelost. We kijken ook even naar de nieuwe Instagram Type-functie, die in het Nederlands ‘Letter’ heet. Leuk om je Instagram-verhalen wat op te leuken met tekstjes. Dat en meer in deze iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

  • Wil je speciale karakters gebruiken? Probeer dan de UniChar-app eens, want daarmee kun je ze tekenen in plaats van intikken.
  • Met de vernieuwde Rijksmuseum-app heb je 14 rondleidingen op zak, zonder dat je met een groep hoeft mee te lopen. Kost niks.

iCulture Deals

Meer vandaag

Snapchat-merchandise

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Snapchat (Gratis + IAP, iPhone, iOS 12.4+) - Hotdog-knuffels en andere merchandise in de Snapchat-app.
  • Animal Crossing: Pocket Camp (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 12.0+) - Een nieuw event voor spelers van Animal Crossing: Pocket Camp. In Lottie’s Gothic Rose Festival ga je tuinieren. Help de dorpsbewoners om speciale zaadjes te verdienen en ga ze planten.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Tien nieuwe levels in de Kaassiehuahuawoestijn.
  • iA Writer (€59,99, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - Backupsysteem toegevoegd, zodat je je teksten nooit meer kwijtraakt.
  • IMDb (Gratis, iPhone/iPad, iOS 15.2+) - Bij elke film kun je nu een notitie toevoegen.
  • Adobe Spark Page (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - Nu met ondersteuning voor drag & drop.
  • MAPS.ME – Offline kaarten, GPS (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Watch, iOS 14.0+) - Negen steden met snelle overstapmogelijkheid toegevoegd.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.