Apple-medewerkers kunnen HomePod krijgen voor half geld

Apple-medewerkers krijgen 50% korting bij aanschaf van een HomePod. Zo wil Apple zorgen dat eigen medewerkers ook kunnen meepraten over de slimme speaker als ze klanten moeten adviseren.

Apple wil zorgen dat ook de eigen medewerkers ervaring hebben met de HomePod. Medewerkers kunnen daarom met 50% korting een HomePod kopen, zodat klanten in de winkel beter kunnen adviseren. Het late kerstcadeau ligt vanaf komende week in de winkels en de medewerkers hebben twee maanden om ervan te profiteren.


Apple gaf eerder korting aan eigen medewerkers toen de Apple Watch in 2015 uitkwam. Toen kregen de medewerkers ook 50% korting op de aankoopprijs. Voor de gouden Edition-modellen ging er 500 dollar vanaf.

De HomePod pre-order begon een week geleden en aanstaande vrijdag (9 februari) zullen de eerste exemplaren geleverd worden. Apple probeert zich te onderscheiden van de al bestaande slimme speakers met een goede audiokwaliteit, met onder andere een multi-tweeter en geavanceerde algoritmes die ervoor zorgen dat je overal in de kamer goed geluid hebt.

Klik om inhoud van Twitter te tonen.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Beperkingen van de HomePod
Maar er zitten wel een aantal beperkingen aan. Zo heb je een iPhone nodig om de speaker te activeren, kun je maar één Apple ID koppelen en kun je het apparaat niet gebruiken als een gewone Bluetooth-speaker. Je zult een geschikt Apple-apparaat moeten hebben om muziek via AirPlay te streamen. Daardoor is Apple’s speaker minder interessant voor huishoudens waar een mix van apparaten (inclusief Android en Windows) wordt gebruikt. Eerder deze week bevestigde Apple officieel welke audioformaten en muziekdiensten worden ondersteund, waaronder iTunes Match.

Bekijk ook

Met de HomePod (mini) muziek luisteren: dit zijn je opties

Wil je muziek luisteren met de HomePod? Dan zijn dit de opties voor Apple Music, gekochte iTunes-nummers, eigen muzieknummers, podcasts, Spotify en andere muziekdiensten.

Wil je zelf een HomePod kopen? Dan zul je voorlopig nog de normale prijs van $349 of £319 moeten betalen en moeten afreizen naar de VS, UK of Australië.

https://www.iculture.nl/apple-accessoires/homepod/kopen/

HomePod

Alle belangrijke artikelen over de Apple HomePod onder handbereik. Apple heeft momenteel twee modellen in het assortiment: de kleinere HomePod mini en de grotere HomePod (2e generatie, 2023). De beste tips, gidsen en wat je moet weten over deze slimme speaker, bedoeld voor het luisteren van muziek, het geven van spraakopdrachten met Siri en het bedienen van je smart home.

HomePod

Reacties: 17 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.