iPhone 2019: render met 3 camera's

Apple registreert 11 nieuwe iPhone 2019-modellen

Apple is er vroeg bij, want bij de Eurasian Economic Commission zijn al registraties opgedoken van nieuwe modelnummers voor de 2019 iPhones. Het gaat in totaal om elf nieuwe modellen.

De instantie houdt apparaten bij die voorzien zijn van encryptie-technologieën. Apple ontkomt er dus niet aan dat producten vroegtijdig in deze databases verschijnen. De Eurasian Economic Commission heeft vandaag de nieuwe registraties openbaar gemaakt. Het gaat om nummers voor de iPhone 11 en de opvolger van de iPhone XR.

iPhone 2019 registraties

De modelnummers zijn bedoeld voor de drie 2019 iPhones, in verschillende configuraties. Zo gaat het waarschijnlijk ook om modellen met fysieke dualsim. Apple voegde dat afgelopen jaar toe aan een aantal specifieke modellen voor China. Bij de Eurasian-registratie wordt verder alleen vermeld dat het om smartphones van Apple gaat. De modelnummers zijn nog niet eerder gebruikt voor andere iPhone-modellen.

Het gaat om deze elf modelnummers:

 • A2111
 • A2160
 • A2161
 • A2215
 • A2216
 • A2217
 • A2218
 • A2219
 • A2220
 • A2221
 • A2223

Eurasian registratie iPhone 11.

De Eurasian Economic Commission publiceert vaker vroegtijdig nieuwe producten, zoals in het voorjaar nog het geval was bij de registratie van de iPads voor 2019. Opvalend bij deze nieuwe registratie is dat op de toestellen iOS 12 staat, terwijl ze pas in september bij de introductie van iOS 13 op de markt komen. Waarschijnlijk gaat het dan ook om testexemplaren. Voor de 2018 iPhones gebruikte Apple twaalf verschillende nummers, die je terugvindt in ons overzicht van iPhone-modellen.

Eén van de belangrijkste vernieuwingen vinden we in de camera. Twee modellen krijgen drie cameralenzen, terwijl de iPhone XR 2019 er deze keer twee krijgt. Ook de voorste camera krijgt een upgrade, naar waarschijnlijk 12-megapixel.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 mei 2019, 11:48
Bron Bron 9to5Mac
Categorie iDevices
Onderwerp 2019 iPhone
Device iPhone 2019

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

  Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.