iPad line-up met iPad mini en twee formaten iPad Pro.

Productregistratie verklapt twee nieuwe iPads voor 2019

Twee nog niet aangekondigde iPad-modellen zijn verschenen in de database van een Indiase regelgever. Daarin worden de modelnummers A2124 en A2133 genoemd.

Update 28 februari: Dezelfde modelnummers werden eerder ook al ontdekt in de database van de Eurasian Economic Commission, zoals hieronder te lezen valt. De Indiase database geeft aan dat de iPads regionaal gecertificeerd zijn. Er valt helaas weinig verdere informatie uit af te leiden, behalve dat ze geproduceerd zijn door Foxconn in China en voorzien zijn van een Apple-logo.

Gelukkig is al redelijk goed bekend wat we kunnen verwachten: een nieuwe iPad mini 2019 en een instapmodel van de iPad 2019 met ca. 10 inch scherm. De eerstgenoemde zal waarschijnlijk weinig vernieuwingen in specs krijgen en er hetzelfde uit zien. De huidige 9,7-inch iPad 2018 zal worden vervangen door een nieuw iPad-model met iets groter 10,2-inch scherm. Dit zal in ieder geval betekenen dat het design iets wijzigt. Daarnaast verwachten we interne verbeterigen, zoals een A11-chip en mogelijk ondersteuning voor de Apple Pencil 2. We verwachten ze komend voorjaar.


Hieronder volgt ons oorspronkelijke artikel van 25 januari ’19:

Apple heeft opnieuw nieuwe iPad-modellen geregistreerd bij de Eurasian Economic Commission. Dit duidt erop dat er binnen niet al te lange tijd weer nieuwe iPads aan zitten te komen.

De afgelopen jaren hebben we meermaals geschreven over registraties bij de EEC, de Eurasian Economic Commission. Om in Europa nieuwe producten uit te kunnen brengen, moeten fabrikanten deze eerst laten keuren bij dergelijke instanties. Dat lijkt nu weer het geval te zijn bij de iPad. Apple heeft namelijk zeven nieuwe iPad-modellen vast laten leggen.

Registratie iPad 2019

Er gaan al lange tijd geruchten dat Apple met twee nieuwe modellen op de proppen komt. De iPad 2019 zou de opvolger zijn van de iPad 2018, die Apple een jaar geleden tijdens het onderwijsevent presenteerde. Wat de vernieuwingen zijn bij de iPad 2019 is nog onduidelijk, maar er gaan in ieder geval geruchten dat het gaat om een nieuw 10-inch model.

Het andere nieuwe model is waarschijnlijk de iPad mini 5. Dit is de langverwachte opvolger van de huidige iPad mini 4 die in 2015 verscheen. Het gaat om zeven geregistreerde modelnummers, namelijk A2123, A2124, A2126, A2153, A2154, A2133 en A2152. Deze zijn nog niet eerder voor andere Apple-producten gebruikt.

iPad-modellen registratie 2019.

Via deze instantie zijn in het verleden al regelmatig nieuwe producten vroegtijdig uitgelekt. Exacte specificaties blijken er niet uit, maar het bevestigt wel dat Apple spoedig met nieuwe modellen op de proppen komt. Waarschijnlijk is dat tijdens een event in maart, zoals Apple de afgelopen jaren wel vaker gedaan heeft. De iPad 2019 en iPad mini 5 zijn twee van de vele Apple-producten in 2019.

Bekijk ook

Deze Apple-producten heeft Apple in 2019 uitgebracht

Welke Apple-producten verschenen er in 2019? Het was een enorm druk jaar voor Apple en in dit artikel hebben we alle Apple-producten van het jaar voor je op een rijtje gezet.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.