IPhone 12 Pro concept

Zo zou een iPhone 12 Pro eruit kunnen zien

Concept toont toestel met vier camera’s
De iPhone 11 Pro is nog maar een paar weken in handen van de eerste kopers en toch wordt er nu alweer nagedacht over de mogelijke opvolger, de iPhone 12 Pro. Een ontwerper geeft alvast een voorzetje met dit concept met vier camera’s.

iPhone 12 Pro concept

In een conceptvideo is te zien wat Apple met de iPhone 12 Pro zou kunnen doen. Er is best kans dat we volgend jaar tijdens de presentatie van de nieuwe iPhones dit te zien krijgen in september. De ontwerper die het idee heeft uitgewerkt heeft gekozen voor een hoekiger model, vergelijkbaar met de iPhone 4. Er zijn namelijk geruchten dat Apple weer deels terug wil naar dit ontwerp. Er zit ook een ProMotion Display en tweezijdig opladen in. Verder heeft het concepttoestel USB-C en 5G-ondersteuning… waarom ook niet?


Wat het concept wat minder geloofwaardig maakt is het scherm zonder notch. Apple zou daar de komende tijd nog wel aan willen vasthouden. Wat ons het meest aanspreekt zijn de vier camera’s aan de achterkant. Niet dat we ze nodig hebben, maar het zorgt ervoor dat de camerabult er weer wat symmetrischer uit ziet.

Het concept is gemaakt door Path of Design. Zij bedachten dat de vier camera’s misschien van pas komen voor time-of-flight (ToF) sensors, al is het nog maar de vraag of daar een extra camera voor nodig is. 5G zou wel eens in de toestellen van 2020 kunnen zitten. Apple werkt aan een eigen modemchip, maar die komt volgens geruchten pas in de loop van 2022 beschikbaar. Tot die tijd maakt Apple gebruik van Qualcomm-modems. Zie jij een dergelijk toestel zitten?

Concept iPhone 12 Pro

Wil je meer weten over de iPhones van 2020, lees dan onze round-up!

Bekijk ook

iPhone 2020 line-up: dit zijn alle toestellen van dit jaar

In dit artikel lees je meer over de complete iPhone 2020 line-up. We laten je zien welke toestellen nu in Apple's assortiment zitten. Naast de nieuwste modellen zoals de iPhone 12, zijn er ook nog oudere modellen in de iPhone 2020 line-up.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
12 oktober 2019 om 14:00
Onderwerp
Categorie
iDevices

iPhone 12

De iPhone 12 is de nieuwste smartphone die Apple in najaar 2020 uitbracht. De iPhone 12 is de opvolger van de iPhone 11 en heeft een 6,1-inch scherm, ondersteuning voor 5G, een nieuw design en een verbeterde camera. Er zijn zes kleuren, met paars als nieuwste kleur uit april 2021. Lees alles over de iPhone 12 kopen, prijzen en specificaties.

iPhone 12
24 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.