Bekijk de iPhone 11 met nieuwe camerabult van dichtbij [video]

Een nieuwe video geeft een goede indruk van hoe de 2019 iPhones eruit gaan zien. Zo wordt de nieuwe vierkante camerabult uitgebreid in beeld gebracht.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Normaal gesproken geeft Apple na een S-jaar de iPhones een nieuw design, maar daar lijkt dit jaar na de iPhone XS van vorig jaar geen sprake van te zijn. Dat laat ook deze nieuwe video van YouTuber Marques Brownlee zien. Hij heeft drie dummy’s in handen gekregen van de iPhone 11 en de iPhone XR 2019.

Video met iPhone 11 dummy’s tonen het design

In het accessoirecircuit zwerven er allerlei mockups en dummy’s rond van aankomende smartphones, zodat accessoiremakers hun nieuwe hoesjes alvast kunnen voorbereiden op de komst van de nieuwe toestellen. Bij de 2019 iPhones is dat niet anders en de populaire YouTuber Marques Brownlee heeft deze dummy’s in handen gekregen. De modellen zijn afkomstig van blogger @SonnyDickson, die wel vaker vroegtijdig designs van nieuwe smartphones uitlekt.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

De video bevat dummy’s van alle drie de nieuwe modellen: de iPhone 11, iPhone 11 Max en de iPhone XR 2019 (of iPhone 11R). Alle drie de modellen hebben nagenoeg hetzelfde design, met een glazen achterkant met daarop een vierkante camerabult. Het enige verschil is dat de opvolger van de iPhone XR twee lenzen heeft, terwijl de andere twee modellen er drie hebben. Qua formaat van de camerabult lijkt dat niet uit te maken, want die is bij alledrie even groot.

Of Apple naast de camerabult nog andere uiterlijke aanpassingen doorgevoerd heeft, is nog afwachten. Op basis van deze dummy’s lijkt dat niet het geval te zijn, maar het is nog mogelijk dat Apple enkele details aangepast heeft in het uiteindelijke product. Er gaan bijvoorbeeld geruchten over een nieuw ontworpen mute-schakelaar, die verticaal in plaats van horizontaal om te zetten is. Wil je meer weten over de 2019 iPhones, lees dan onze round-ups van de aankomende modellen.

Bekijk ook

iPhone 2019: alles over de toestellen van 2019

In dit artikel zetten we de 2019 iPhones op een rijtje. Hoe zag de line-up van iPhones in 2019 eruit? En welke nieuwe functies zaten erin? We praten je bij over destijds verschenen modellen zoals de iPhone 11.

iPhone 11

Lees hier alles over de iPhone 11: mogelijkheden, specificaties, prijzen en meer. Bekijk informatie over de iPhone 11 als los toestel kopen, de iPhone 11 prijs en de iPhone 11 abonnementen bij providers. Alles wat je wilt weten over deze kleurrijke 6,1-inch iPhone van 2019! Toch liever een nieuwere iPhone? Bekijk dan ons overzicht iPhone kopen. De iPhone 11 is in 2020 opgevolgd door de iPhone 12.

iPhone 11

Reacties: 26 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.