Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts

iPad Pro 9.7 kopen in Nederland en België

De iPad Pro is vanaf 4 april in Nederland en België verkrijgbaar. De kleinere iPad kreeg vooral lovende recensies in de buitenlandse media, met als pluspunten de Apple Pencil, speakers en kracht.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

De iPad Pro 9.7 ligt vanaf vandaag in de Nederlandse en Belgische winkels, waaronder de Apple Store. Op iCulture vind je snel een uitgebreide review van deze nieuwe tablet, maar als je niet daarop kan wachten kun je nu al bestellen. Mensen die vooraf de iPad Pro hadden gereserveerd krijgen vandaag hun eerste exemplaren geleverd.


iPad Pro 9.7 inch

iPad Pro 9.7 kopen in Nederland en België

Het liep vandaag nog niet storm in de Apple Store aan het Leidseplein in Amsterdam. Wel waren er diverse klanten die hun iPad Pro kwamen ophalen. De nieuwe 9,7-inch iPad Pro is wel wat duurder dan de iPad Air 2. De prijzen zijn als volgt:

Je kunt ook terecht bij de Media Markt en andere online aanbieders.

https://www.iculture.nl/ipad-kopen/

iPad Pro 9.7 reviews vooral positief

Internationaal is de iPad Pro 9.7 al een paar dagen beschikbaar dus als je eerst wat buitenlandse reviews wilt lezen, dan is er keuze genoeg. Die reviews blijken voornamelijk positief over de iPad 9.7 inch. Ars Technica prijst de goede performance en de kwalitatief goede constructie, maar vindt dat het Smart Keyboard nogal krap is uitgevoerd. Ook vinden ze de de iPad Pro 9.7 relatief weinig nieuwe functies bevat in vergelijking met de iPad Air 2. Het werken met de Apple Pencil gaat erg lekker en de kleinere iPad Pro is daarom ideaal als schetsboek. Positief is ook dat dit model met 32GB opslag verkrijgbaar is. De goede batterijduur en de betere camera maken deze iPad een prima keuze.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Bij iMore zijn ze vrijwel altijd positief over Apple-producten en dat is ook bij de 9.7 iPad Pro het geval. De grotere iPad Pro was bedoeld voor een kleine groep professionals, maar met deze kleinere iPad Pro gaat Apple het gewone publiek bereiken, denken ze. Deze iPad is bedoeld voor alledaags gebruik. Alle positieve eigenschappen van de iPad Pro, zoals de processorkracht, speakers, Pencil en aansluitmogelijkheden vind je ook terug in dit kleinere en goedkopere model.

Geen vervanger van je laptop

Terwijl iMore de nieuwe iPad wel ziet als een vervanger voor je ‘oude Windows-systeem’ is dat bij andere reviewers niet het geval. Het kost bovendien nogal wat om een iPad Pro als computer te gebruiken: “Tel het allemaal op en je kunt makkelijk $1000 of meer uitgeven aan een iPad Pro-pakket”, meent The Verge. Dat is behoorlijk duurder dan een Windows PC of Chromebook. Over multitasking zegt Wired dat het een flinke verbetering is ten opzichte van eerdere modellen, maar “het is niets vergeleken met wat je kunt doen met een fatsoenlijke laptop of desktop. Apple zal je vertellen dat het goed is om je te concentreren, ik zeg dat het slecht is voor je productiviteit.”

Gelukkig zijn de reviewers wel optimistischer over de mogelijkheden van de Pencil, zoals The Independent. De Pencil is perfect geproduceerd en ligt heerlijk in de hand, aldus deze krant. Het negeren van je hand is een groot pluspunt. Volgens het eerder genoemde Ars Technica is de Apple Pencil zelfs de killer feature van deze iPad.

Morgen, dinsdag 5 april, gaat de iPhone SE in de verkoop. Je kunt nu alvast een iPhone SE reserveren bij diverse webwinkels en telecomaanbieders, maar je kunt ook terecht in de Apple Store.

Informatie

Laatst bijgewerkt
5 april 2016 om 14:23
Onderwerp
Categorie
iDevices

iPad Pro

De iPad Pro is Apple's professionele tablet. Het is de grootste en meest uitgebreide iPad, bedoeld voor zakelijk en creatief gebruik. De iPad Pro is er in twee formaten: 11- en 12,9-inch. Lees alles over de verschillende generaties iPad Pro, geschikte accessoires, prijzen en meer. De nieuwste generatie is de iPad Pro 2022.

iPad Pro

Reacties: 23 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.