iOS 9 met iPhone, iPad en iPhone 6s.

Beta 3 van iOS 9.3.3, tvOS 9.2.2 en El Capitan 10.11.6 vrijgegeven voor ontwikkelaars

Apple heeft de derde beta uitgebracht voor iOS 9.3.3, tvOS 9.2.2 en OS X El Capitan 10.11.6. Deze updates lossen vooral bugs en problemen op.

Apple gaat nog even vrolijk door met testen, want zojuist is de derde (publieke) beta van iOS 9.3.3 beschikbaar gesteld. Deze update met buildnummer 13G29 lost enkele bugs en problemen op, zodat je iDevice weer een stukje stabieler moet zijn. Apple heeft ook tvOS 9.2.2 beta 3 en de derde publieke beta van OS X El Capitan 10.11.6 beta 3 voor de andere apparaten beschikbaar gesteld. Een nieuwe watchOS-beta is er nog niet.


iOS 9 met iPhone, iPad en iPhone 6s.

iOS 9.3.3 beta 3 met bugfixes

iOS 9.3.3 is vermoedelijk de laatste update die Apple uit gaat brengen voor iOS 9, want inmiddels is iOS 10 al aangekondigd en ligt de focus op die versie met vele nieuwe functies. iOS 9.3.3 bevat daarom ook alleen enkele bugoplossingen, dus je hoeft geen schokkende functies te verwachten.

Bekijk ook

Publieke tweede beta's van iOS 9.3.3 en OS X 10.11.6 nu te downloaden

Het is weer zover: Apple heeft weer nieuwe betaversies uitgebracht. Het gaat om iOS 9.3.3 waarvan vanavond de tweede betaversie beschikbaar gekomen is. In deze nieuwe update worden bugs opgelost.

De eerste beta van iOS 9.3.3 verscheen enkele weken geleden, maar niet voor alle apparaten. De 9,7-inch iPad Pro moest het nog zonder iOS 9.3.3-beta doen, vanwege problemen met iOS 9.3.2. Deze zijn inmiddels allemaal opgelost met een nieuwe versie van iOS 9.3.2 voor die specifieke iPad Pro, waardoor voor alle toestellen nu nieuwe beta’s beschikbaar gekomen zijn.

De derde beta van iOS 9.3.3 is beschikbaar voor ontwikkelaars. De betaversie is over the air te downloaden.

OS X El Capitan 10.11.6 publieke beta 3

Zoals verwacht is ook voor de Mac een nieuwe publieke betaversie beschikbaar gekomen, met buildnummer 15G19a. OS X El Capitan 10.11.6 lost ook enkele bugs en problemen op, maar het is net als met iOS 9.3.3 nog onduidelijk welke bugs dat precies zijn. Deze derde beta is vanavond beschikbaar gesteld voor ontwikkelaars die daarvoor in aanmerking komen. De derde beta is te downloaden vanuit het Updates-tabblad in de Mac App Store. De verwachting is dat publieke betatesters ook snel aan de slag kunnen gaan met deze nieuwe versie. Eerder verscheen ook al OS X El Capitan 10.11.5 met bugfixes en oplossingen voor problemen.

Bekijk ook

Apple brengt OS X El Capitan 10.11.5 met bugfixes voor de Mac uit

Apple heeft OS X El Capitan 10.11.5 uitgebracht. Deze update lost enkele bugs en problemen op de Mac op, waardoor het systeem weer een stukje stabieler moet zijn.

Apple werkt momenteel ook al aan macOS Sierra, de opvolger van OS X El Capitan. In macOS Sierra komt Siri eindelijk naar de Mac en kun je je computer ontgrendelen via je Apple Watch. Deze versie wordt momenteel ook getest bij ontwikkelaars en komt in het najaar beschikbaar.

Bekijk ook

Apple onthult macOS Sierra

Apple heeft op WWDC 2016 een nieuwe software-update voor de Mac aangekondigd: macOS Sierra. In dit artikel vatten we alle nieuwe functies samen.

tvOS 9.2.2 beta 3

Apple is vanavond nog even doorgegaan met het uitbrengen van nieuwe beta’s, want ook voor de Apple TV is een nieuwe versie beschikbaar, met buildnummer 13Y823. tvOS 9.2.2 lost bugs en problemen op en kunnen ontwikkelaars vanaf vanavond installeren op de vierde generatie Apple TV. Het is nog een raadsel welke problemen Apple precies op probeert te lossen met deze update, waardoor we moeten wachten op de officiële releasenotes als de definitieve versie beschikbaar is. In tvOS 9.2 heeft Apple wel nieuwe functies toegevoegd aan de Apple TV.

Bekijk ook

Dit zijn de nieuwe functies in tvOS 9.2 voor Apple TV

tvOS 9.2 brengt een aantal handige nieuwe functies naar de vierde generatie Apple TV. Welke nieuwe functies kun je allemaal verwachten? In dit artikel vind je een handig overzicht van wat komen gaat.

In september verschijnt bovendien tvOS 10, de nieuwste versie voor de Apple TV met onder andere een donkere modus en een Nederlandse versie van Siri.

Bekijk ook

tvOS 10 voor Apple TV aangekondigd: alle nieuwe functies op een rij

Apple heeft een nieuwe versie van tvOS voor de Apple TV onthuld. Hier lees je alles over de nieuwe functies van dit besturingssysteem.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
21 juni 2016 om 19:32
Onderwerp
Categorie
iOS
11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.