Apple brengt iOS 9.3.2 opnieuw uit voor iPad Pro

Apple heeft iOS 9.3.2 opnieuw uitgebracht voor de iPad Pro. Het is bedoeld voor toestellen die eerder vastliepen op de update.

Apple heeft een nieuwe versie van iOS 9.3.2 beschikbaar gesteld, die alleen beschikbaar is voor bezitters van een iPad Pro. De update vervangt de eerder beschikbaar gekomen versie, die ervoor zorgde dat iPads vastliepen met ‘Error 53’.


Apple iPad Pro

iOS 9.3.2 alleen voor iPad Pro

De update heeft buildnummer 13F72 meegekregen en is te vinden via de update-functie van je iPad of via iTunes. Heb je een ander apparaat dan een 9,7-inch iPad Pro? Dan hoef je niets te doen, omdat je de afgelopen weken al een geschikte versie van iOS 9.3.2 kon downloaden.

Bekijk ook

Apple trekt iOS 9.3.2 voor iPad Pro terug na klachten

Apple heeft iOS 9.3.2 teruggetrokken voor bezitters van een 9,7-inch iPad Pro. Bij een deel van de gebruikers liep de iPad vast.

Vlak na het verschijnen van iOS 9.3.2, halverwege mei, doken al de eerste problemen op. iPad Pro’s met een scherm van 9,7-inch liepen vast op de update en Apple trok deze later terug. Toen een paar dagen geleden de eerste beta van iOS 9.3.3 verscheen, viel op dat deze niet beschikbaar werd gesteld voor de iPad Pro.

Inmiddels lijken de bugs te zijn opgelost en kun je (hopelijk) zorgeloos updaten.

iPad Pro

De iPad Pro is Apple's professionele tablet. Het is de grootste en meest uitgebreide iPad, bedoeld voor zakelijk en creatief gebruik. De iPad Pro is er in twee formaten: 11- en 12,9-inch. Lees alles over de verschillende generaties iPad Pro, geschikte accessoires, prijzen en meer. De nieuwste generatie is de iPad Pro 2022.

iPad Pro

Reacties: 6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.