Apple iPad Pro

Apple brengt iOS 9.3.2 opnieuw uit voor iPad Pro

Apple heeft iOS 9.3.2 opnieuw uitgebracht voor de iPad Pro. Het is bedoeld voor toestellen die eerder vastliepen op de update.

Apple heeft een nieuwe versie van iOS 9.3.2 beschikbaar gesteld, die alleen beschikbaar is voor bezitters van een iPad Pro. De update vervangt de eerder beschikbaar gekomen versie, die ervoor zorgde dat iPads vastliepen met ‘Error 53’.

Apple iPad Pro

iOS 9.3.2 alleen voor iPad Pro

De update heeft buildnummer 13F72 meegekregen en is te vinden via de update-functie van je iPad of via iTunes. Heb je een ander apparaat dan een 9,7-inch iPad Pro? Dan hoef je niets te doen, omdat je de afgelopen weken al een geschikte versie van iOS 9.3.2 kon downloaden.

Vlak na het verschijnen van iOS 9.3.2, halverwege mei, doken al de eerste problemen op. iPad Pro’s met een scherm van 9,7-inch liepen vast op de update en Apple trok deze later terug. Toen een paar dagen geleden de eerste beta van iOS 9.3.3 verscheen, viel op dat deze niet beschikbaar werd gesteld voor de iPad Pro.

Inmiddels lijken de bugs te zijn opgelost en kun je (hopelijk) zorgeloos updaten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 juni 2016, 19:27
Categorie iOS
Onderwerp ipad pro

iPad Pro

De iPad Pro is Apple's grootste en meest uitgebreide iPad, bedoeld voor professionals. De iPad Pro komt in twee formaten: 11- en 12,9-inch. Lees alles over de verschillende generaties iPad Pro, geschikte accessoires, prijzen en meer.

iPad Pro

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.