InstaWeather Pro laat je nu ook weervideo’s maken

Weerfoto-app InstaWeather Pro voor iPhone laat je nu ook video's schieten met daarop het weerbericht geprojecteerd.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

InstaWeather ProDe vakantiekaart waarop je zelf een zonnetje en de temperatuur schreef, kon vorig jaar al overboord door InstaWeather. Sinds het bestaan van die app stuur je veel makkelijker een foto met het weerbericht er meteen op vermeld. En nu zet InstaWeather de volgende stap op een nog ontgonnen terrein. Na de laatste update kan je ook weervideo’s maken met de applicatie, die maximaal 15 seconden lang zijn en dus uitstekend doorgeplaatst kunnen worden op Instagram.

InstaWeather Pro video schietenDe videofunctie is meteen op zijn plek in de applicatie, naast de knop om foto’s mee te schieten. Aan de interface van de applicatie is niks veranderd. Je kiest een layout van het weerbericht, neemt een video op door de knop in te houden en klaar is Kees. Behalve nieuwe video’s schieten, kan je ook video’s uit je fotoalbum halen om te gebruiken.

Ontwikkelaar Byss Mobile is al op de hoogte van een fout die in InstaWeather Pro 3.5 is geslopen. Het is nog niet mogelijk om video’s te verzenden via iMessage en e-mail; dat moet in een volgende update worden verholpen. Ondertussen word je verzocht je video op te slaan in je fotoalbum als je hem per mail of iMessage wilt versturen.

De videofunctie zit voorlopig alleen in InstaWeather Pro. Of en wanneer de gratis versie van de app volgt, is onbekend.

Downloaden: InstaWeather Pro (€1,79, iPhone, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 23:34
Categorie Apps
Onderwerpen instagram, video, weerbericht

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.