iDuck maakt van je iPhone een oordopjes-opbergende eend

De iDuck is een standaard die van je iPhone een eend maakt. Door de snavel achterop de iPhone te plakken en er twee stickers boven te plakken, lijkt het alsof een eend je aankijkt.

iDuck iPhoneDe iDuck is een nieuw iPhone-accessoire met misschien niet de meest praktische vormfactor. Dat maakt niet uit: het aparte ontwerp zorgt er namelijk voor dat je de iPhone flink wat karakter kunt geven. Door deze snavel achterop je iPhone te hangen en de twee speciale oogstickers er vlak boven te plakken, verandert je iPhone namelijk in een digitaal stuk gevogelte. Vervolgens kun je de snavel gebruiken om je iPhone rechtop te houden of om je oordopjes op te bergen.


iDuck iPhone oordopjesJe plakt de iDuck met een zuignap aan je iPhone, waarna je oordopjes om de voet van de snavel kunt wikkelen. Wil je ze nog veiliger opbergen, dan kun je de iDuck openmaken om de oordopjes binnen de snavel te stoppen. Hierbij steek je de geluidsaansluiting in de basis van de iDuck, zodat ze niet teveel verwikkeld raken. Wil je de iDuck niet aan je iPhone laten hangen, dan kun je hem met een speciale lus aan je sleutelring bevestigen.

Je krijgt bij de iDuck een stickervel met verschillende ogen die je op je iPhone kunt plakken, zodat het lijkt alsof de achterkant van je iPhone een gezicht heeft. Waarschijnlijk ben je wel beter af met een witte iPhone: de meeste ogen zijn namelijk donkerbruin, waardoor ze minder snel opvallen op een donkere achterkant.

Je kunt de iDuck online bestellen voor $19,90. Om een bestelling te plaatsen heb je wel een creditcard of een Paypal-account nodig.

iDuck stickers

Via Gizmodo.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.