iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 16 oktober 2020

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 16 oktober 2020? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Het heeft dit jaar allemaal wat langer geduurd dan normaal, maar vandaag was het zover: de iPhone 12 pre-order is gestart! Maar sinds vandaag kun je ook de iPad Air 2020 kopen, dus als je daar al een maandje op aan het wachten bent kun je vandaag je slag slaan. Er was ook nog ander nieuws, want HEMA komt met slimme lampen en T-Mobile neemt Simpel over. Dat en meer in deze iCulture Vandaag!


iCulture is genomineerd voor App van het Jaar
Website van het jaar 2020Net als voorgaande jaren is er ook in 2020 weer een verkiezing van Website van het Jaar. We zijn dit jaar genomineerd in de categorie App van het Jaar. Er is dit jaar zware competitie en we hebben dan ook je steun extra hard nodig. Kunnen we op jouw stem rekenen?

Je kunt stemmen tot en met 23 oktober en maakt daarbij kans op mooie prijzen. Zo kun je een Sonos Play:5 en één van de vijf cadeaubonnen van bol.com winnen. Je kunt ook een weekend in een viersterrenhotel winnen ter waarde van €350.

Breng hier je stem uit op iCulture

iPhone 12 en meer

Nieuws en opinie

Deals

Tips en uitleg

Accessoires en devices

Apps

Deze updates wilden we niet onopgemerkt voorbij laten gaan:

  • Pocketdex for Pokémon GO (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 13.0+) - Een nieuwe widget met de Pokémon van de dag.
  • NS (gratis, iPhone/iPad/ Watch, iOS 12.0+) - Je bekijkt nu de verwachte drukte in de trein tijdens het plannen van een reis.
  • Nanoleaf Smarter Series (gratis, iPhone/iPad, iOS 12.0+) - De Nanoleaf-app is helemaal opnieuw ontworpen met een nieuw dashboard en nog veel meer.
  • Withings Health Mate (gratis, iPhone/iPad/ Watch, iOS 12.0+) - Een nieuw widget voor iOS 14.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.