Apple Music covers

iCulture peilt: Ga jij Apple Music in 2016 nog gebruiken?

Apple Music bestaat bijna een half jaar, een mooi moment om de balans op te maken. Ga jij Apple Music nog gebruiken in 2016, of luister je via een andere muziekdienst? Laat het weten door onze poll in te vullen.

Apple Music covers

Alle medewerkers van Apple Stores krijgen negen maanden lang Apple Music als kerstcadeautje, maar hoe denk jij over de muziekdienst na bijna een half jaar? Laat het aan ons weten door onderstaande poll in te vullen.

Apple Music ging op 30 juni dit jaar van start, en gaf iedere nieuwe gebruiker drie maanden de tijd om de muziekdienst te proberen. Daarna bleven er heel wat mensen plakken, aangezien Apple Music eind oktober al 6,5 miljoen betalende gebruikers had.

‘Apple Music versterkt positie in 2016’

Mark Mulligan, gerespecteerde analist van de muziekindustrie, voorspelde vandaag dat Apple Music de 20 miljoen leden haalt in 2016. Hiermee versterkt de muziekdienst zijn positie als nummer twee op de streaming muziekmarkt. Spotify zal ook in 2016 het populairst blijven, volgens de analist.

Eerder deze week voegde Sonos (eindelijk) ondersteuning toe voor Apple Music op Sonos-speakers. Het gaat hier om een open beta, waar iedereen zich vanuit de app voor aan kan melden. In een artikel leggen we stap voor stap uit hoe je Apple Music uit je Sonos kan laten schallen.

Hoe denk jij over Apple Music in 2016

Wij vragen ons af hoe jij inmiddels tegen Apple Music aankijkt. De muziekdienst bestaat over een paar weken een half jaar, een mooi moment om de balans op te maken. Blijf jij Apple Music in 2016 gebruiken, heb je nooit een abonnement gehad, of ga je het bestaande abonnement opzeggen? Vul onderstaande poll in en laat van je horen in de reacties onder dit artikel.

Is de poll niet zichtbaar? Gebruik dan deze link.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 december 2015, 13:05
Categorieën Achtergrond, Apple
Onderwerpen apple music, poll

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.