Badland 2 vliegt onverwachts de iOS App Store in

Totaal onverwachts is Badland 2 in de App Store verschenen, het vervolg op de populaire avonturengame Badland. In de game kun je nu alle kanten op vliegen en is er een nieuw personage toegevoegd.

Badland-2

Verrassing! Er is zojuist een vervolg op de populaire iOS-klassieker Badland aangekondigd, die je nu direct kunt downloaden en spelen. Badland 2 kun je voor €4,99 uit de App Store plukken. Wat is allemaal nieuw in dit tweede deel?

Badland 2 (link) borduurt voort op de dingen die de eerste Badland zo tof maakten. Zo keert de kenmerkende grafische stijl terug met een zwarte voorgrond, terwijl de achtergronden felle kleuren op je scherm toveren. De levels zijn wederom met de hand geschilderd, en dat straalt er vanaf.

Vlieg alle kanten op in Badland 2

Nieuw in Badland 2 is de mogelijkheid om alle kanten op te vliegen. Dit moet spelers aanmoedigen om omgevingen beter te verkennen. Speciaal hiervoor is de besturing van de game aangepast, die bovendien 3D Touch op de iPhone 6s en iPhone 6s Plus ondersteunt. Met 3D Touch-besturing kun je nauwkeuriger vliegen door het scherm stevig of licht in te drukken.

Badland-2

Ook is er naast het bekende vliegende bolletje een nieuw personage toegevoegd dat over de grond rolt. Nieuwe elementen zoals vloeistoffen, ijs, water en magma vormen nieuwe obstakels die de speler moet zien te overwinnen.

Badland 2 op iPhone en iPad

In Badland 2 kun je anderen uitdagen met leaderboards, speciale events die slechts een beperkte tijd beschikbaar zijn en met geesten van andere spelers waar je tegen kunt racen. Om de komst van Badland 2 te vieren is de eerste Badland afgeprijsd voor €2,99. Badland 2 is nog niet beschikbaar op de Apple TV, terwijl het eerste deel daar wel op te spelen is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 december 2015, 14:01
Categorie Apps
Onderwerpen badland, games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.