Fijne feestdagen 2016

iCulture wenst je fijne feestdagen

Alle medewerkers van iCulture wensen jou en de mensen die je dierbaar zijn heerlijke kerstdagen. We hebben voor 2017 alweer een hoop leuke dingen gepland, maar eerst sluiten we het jaar in een rustig tempo af. Veel plezier!

Het is de gezelligste tijd van het jaar: met z’n allen rond de kerstboom, cadeautjes uitpakken en samen genieten van lekker eten en drinken. iCulture wenst daarom jou en de mensen die je dierbaar zijn heel fijne feestdagen. De komende week doen we het iets rustiger aan, maar natuurlijk zorgen (in alfabetische volgorde) Alex (@stayallive), Benjamin (@benjaminrk), Gonny (@gonny), Jean-Paul (@jeanpaulh) en Michel (@michellusthof) er ook tot de laatste dag van het jaar voor dat je niets hoeft te missen en dat alles achter de schermen probleemloos verloopt.

Fijne feestdagen 2016

Net als voorgaande jaren kun je ook tijdens de kerstdagen en in de periode tot oud en nieuw op ons rekenen met bruikbare tips, gidsen en achtergrondartikelen. Ga bijvoorbeeld eens aan de slag met onze smart home-tips en ontdekt wat er met HomeKit mogelijk is. Kerstkaartje vergeten? Dan hebben we tips om een last-minute kerstgroet te sturen. Ook helpen we je de komende dagen aan de meest geschikte connected personenweegschaal, fitnesstracker en andere handige accessoires.

Heb je nog snel een kerstcadeautje nodig, dan kun je ook onze overzichten met leuke Apple Watch-cadeaus en Apple TV-cadeaus nog eens doorspitten. Ga je de komende dagen lekker eten, dan hebben we je hopelijk op weg geholpen met kerstrecepten-apps voor de iPhone en iPad. Hoewel het best leuk kan zijn om samen een spelletje op de Apple TV te spelen kunnen we ons ook voorstellen dat je de komende dagen je iPhone eens wat vaker weglegt, om gezellig samen te zijn en verhalen op te halen over het afgelopen jaar.

In 2017 gaan we met hernieuwde energie van start, om je te helpen met je goede voornemens. En mocht je een iPhone, iPad of Apple TV cadeau hebben gekregen van de kerstman, dan helpen we je natuurlijk ook daarmee op weg.

Cheers!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 december 2016, 16:45
Categorie Achtergrond
Onderwerpen feestdagen, kerst

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.