Het kijken en luisteren waard: 8 leuke cadeau’s voor de Apple TV

Wil je iemand verrassen met een cadeau voor zijn of haar Apple TV? Wij hebben acht leuke accessoires voor de Apple TV voor je op een rijtje gezet, zodat je iemand kunt verrassen met een origineel cadeau.

SteelSeries Nimbus draadloze controller met Apple TV Remote.
De tijd rond Kerst en Sinterklaas is natuurlijk dé periode om cadeau’s voor vrienden en familie te kopen. Voor Apple-liefhebbers kun je kiezen voor een leuk iPhone-hoesje of een cover voor je iPad. Maar is degene die je wil verblijden met een cadeau ook in het bezit van een Apple TV, dan zijn er nog veel meer leuke cadeau-ideeën die net iets verrassender zijn. Van een controller tot aan een tv-beugel, er is voor ieder wat wils.

Cadeau’s voor Apple TV-bezitters

De Apple TV wordt standaard geleverd met de juiste Siri Remote en stroomkabel, maar je kunt je Apple TV-ervaring ook uitbreiden met allerlei handige accessoires. We hebben acht leuke accessoires uitgezocht die allemaal de moeite waard zijn. De accessoires zitten in allerlei prijscategorieën, van €15 tot €229. Alle accessoires zijn de moeite waard en worden vaak de volgende dag al geleverd, zodat je ze nog op tijd in huis hebt voor pakjesavond.

SteelSeries Nimbus draadloze controller
Als je af en toe een game wil spelen, kun je in principe gebruikmaken van de bijgeleverde Siri Remote. Maar als je wat serieuzer wil spelen, dan is een comfortabele controller een must-have. De SteelSeries Nimbus draadloze controller werkt ideaal in combinatie met de Apple TV en wordt ondersteund door veel verschillende games. De controller heeft alle knoppen die je van een controller verwacht en is bij Apple beschikbaar in twee kleuren: zwart en de exclusieve witte variant. Kost €59,95.

Bekijken bij Apple

SteelSeries Nimbus in wit.


Guitar Hero Live-controller voor de Apple TV
Dit is veruit het duurste accessoire, maar werkt ook in combinatie met je iPhone of iPad. Met deze Guitar Hero Live-controller haal je een hele reeks aan bekende muzieknummers in huis die je kunt bespelen met je gitaar. Met de aanschaf van deze controller krijg je namelijk ook volledige toegang tot de Guitar Hero Live-game. Het spel bevat twee standen, waaronder een online mode waarin je heel veel nummers vanuit een soort muziekzender kunt spelen. Leuk voor tijdens feestjes. Kost €99,95.

Bekijken bij Apple

Guitar Hero Live


Innovelis TotalMount Pro-montagesysteem
Zit je altijd maar te prutsen waar je je Apple TV het beste kunt laten? Of heb je je televisie aan de muur hangen? Dan kun je dit accessoire gebruiken om de Apple TV mooi weg te werken achter je televisie. Het Innovelis TotalMount Pro-montagesysteem heeft ook plek voor de Siri Remote die je daarna met je eigen kabel via je televisie rechtstreeks kunt opladen. Daardoor heb je altijd een opgeladen Siri Remote in de hand en raak je hem ook niet zo snel kwijt als je hem netjes opbergt achter of naast je televisie. Kost €34,95.

Bekijken bij Apple

TotalMount Pro voor de Apple TV.


Siri Remote Loop
Een klein cadeautje, maar wel handig als je bang bent als je je Siri Remote uit je handen laat vallen. Deze Siri Remote Loop bevestig je onderaan de Siri Remote in de Lightning-aansluiting, zodat je dit polsbandje kunt gebruiken tijdens het gamen. Het bandje is echter ook handig om de Siri Remote makkelijker van de tafel af te pakken of bijvoorbeeld door te geven aan iemand anders. Kost €15.

Bekijken bij Apple

Apple TV Remote Loop


Logitech K380 – Draadloos Bluetooth Toetsenbord
Typen op de Apple TV gaat steeds makkelijker, ook dankzij de mogelijkheid om te dicteren. Maar een fysiek toetsenbord blijft toch altijd de meest handige optie. Dit draadloze Logitech K380-toetsenbord is een goed geprijsde optie en ziet er ook nog eens leuk uit. Je koppelt het toetsenbord eenvoudig met de Apple TV, maar hij werkt ook met de iPhone, iPad of Mac. Het toetsenbord is daardoor multi inzetbaar, waardoor je bijna niet mis kan gaan met dit cadeau. Het toetsenbord werkt op twee AAA-batterijen, maar hij zou volgens de maker tot wel twee jaar mee gaan. Kost €42,99

Bekijken bij Bol.com

Logitech K380 Draadloze toetsenbord.


Beats Solo3 Wireless-koptelefoon
Als je ongestoord van je games of Apple TV-apps wil genieten zonder andere te storen, dan kan een koptelefoon een goed cadeau zijn. De Beats Solo3 Wireless is de nieuwste koptelefoon van Beats met de nieuwe W1-chip, waardoor hij razendsnel koppelt. Verbinden met je Apple TV gaat ook reuze makkelijk en de koptelefoon heeft een batterijduur van tot wel veertig uur. Ook het bereik is extra groot, zodat je eenvoudig aan de andere kant van de kamer naar je televisie kunt luisteren. Kost €299,95.

Bekijken bij Apple

Beats Solo3 Wireless in Ultra Violet


Twelve South HiRise Stand
Hoewel deze dock eigenlijk gemaakt is voor de iPhone en iPad, misstaat hij ook niet met de Siri Remote. Deze Remote heeft een Lightning-aansluiting, net als je iPhone en iPad. De Apple TV wordt al geleverd met een Lightning-kabel, dus je kunt deze eenvoudig in de HiRise van Twelve South verwerken om de Siri Remote stijlvol op te laden. Wel zo handig, zodat je altijd klaar bent om met de Remote van start te gaan. Kost €35,99.

Bekijken bij CoolBlue

HiRise Deluxe Siri Remote


iTunes-cadeaubon
Als je echt niks weet om iemand met een Apple TV cadeau te doen, is een iTunes-kaart altijd een optie. Met een iTunes-kaart kun je niet alleen apps en games kopen vanaf je Apple TV, maar kun je ook een Apple Music-abonnement afsluiten. De Apple TV werkt nauw samen met Apple Music, waardoor je je gehele eigen muziekbibliotheek, en de ruim dertig miljoen nummers van de streamingdienst zelf, via je televisie kunt afspelen. De iTunes-cadeaubonnen zijn beschikbaar in een exemplaar van €25, €50 of €100.

Bekijken bij Apple

iTunes-cadeaubon met Apple TV.

Apple TV

De Apple TV is Apple's kleine kastje voor aan je televisie, waarmee je video's kan kijken, gebruik kan maken van streamingdiensten als Netflix en Videoland, games kan spelen en foto's en video vanaf je iPhone, iPad en Mac kan afspelen op je televisie met AirPlay. De Apple TV is een woninghub voor HomeKit en wordt geleverd met de Siri Remote. Haal meer uit je Apple TV met deze mogelijkheden. Met handige tips en meer om de functies van je Apple TV te ontdekken. Het nieuwste model is de Apple TV 4K uit 2022. Voor de beste prijzen lees je ons artikel over een Apple TV kopen.

Apple TV

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.