Pokémon Go viert de feestdagen met speciaal evenement

Pokémon Go gaat van start met een feestdagen-evenement. Je hebt grotere kans op Bulbasaurs, Charmanders en Squirtles en Lure Modules duren 60 minuten.

Niantic heeft zojuist een feestdagen-evenement aangekondigd. Vanaf 25 december 2016 tot en met 3 januari krijg je elke dag een Incubator voor je eieren als je bij een Pokéstop komt. Ook heb je een grotere kans om eieren met Togepi, Pichu en andere recent toegevoegde Pokémon te vinden. Bovendien zullen de Pikachu met kerstmuts langer te zien zijn in de game.


Pokémon Go feestdagen

Je hebt bovendien meer kans om de feestelijke Pikachu met kerstmuts onderweg tegen te komen. Maar er is nog meer: vanaf de middag van 30 december 2016 tot en met de middag van 8 januari kun je vaker Bulbasaur, Charmander en Squirtle en hun evoluties tegenkomen. Je zult dus ook een grotere kans hebben om Ivysaur, Venusaur Charmeleon, Charizard, Wartortle en Blastoise aan te treffen. Perfecte combinatie dus met Pokémon Go op de Apple Watch.

Bekijk ook

Zo krijg je baby Pokémon Pichu, Togepi en Pikachu met kerstmuts

Togepi, Pichu en andere baby-Pokémon zijn toegevoegd aan Pokémon Go. Je kunt ze alleen vinden door met een ei te lopen. Ook zijn er speciale Pikachu met kerstmuts te vinden.

Rond de jaarwisseling wordt het aantrekkelijker om een Lure Module aan te zetten. Die duren namelijk geen 30 minuten, maar een heel uur. Alle genoemde data gelden voor Pacific Time (PST). Meer informatie lees je in de blogposting van Niantic.

Let dus even op de data:

25 december t/m 3 januari PST:

  • Grotere kans op het hatchen van generatie 2 Pokémon vanuit eieren.
  • Pokéstops geven dagelijks een Incubator voor eenmalig gebruik bij de eerste spin.

30 december t/m 8 januari PST:

  • Lures duren nu 60 minuten.
  • Grotere kans op Generatie 1 van Bulbasaur, Charmander en Squirtle (en hun evoluties).

Wil je meer weten over Pokémon Go? Lees dan onze andere artikelen:

https://www.iculture.nl/gids/pokemon-go/

Informatie

Laatst bijgewerkt
23 december 2016 om 20:26
Onderwerp
Categorie
Apps

Reacties: 13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.