Pokémon Go feestdagen

Pokémon Go viert de feestdagen met speciaal evenement

Pokémon Go gaat van start met een feestdagen-evenement. Je hebt grotere kans op Bulbasaurs, Charmanders en Squirtles en Lure Modules duren 60 minuten.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Niantic heeft zojuist een feestdagen-evenement aangekondigd. Vanaf 25 december 2016 tot en met 3 januari krijg je elke dag een Incubator voor je eieren als je bij een Pokéstop komt. Ook heb je een grotere kans om eieren met Togepi, Pichu en andere recent toegevoegde Pokémon te vinden. Bovendien zullen de Pikachu met kerstmuts langer te zien zijn in de game.

Pokémon Go feestdagen

Je hebt bovendien meer kans om de feestelijke Pikachu met kerstmuts onderweg tegen te komen. Maar er is nog meer: vanaf de middag van 30 december 2016 tot en met de middag van 8 januari kun je vaker Bulbasaur, Charmander en Squirtle en hun evoluties tegenkomen. Je zult dus ook een grotere kans hebben om Ivysaur, Venusaur Charmeleon, Charizard, Wartortle en Blastoise aan te treffen. Perfecte combinatie dus met Pokémon Go op de Apple Watch.

Rond de jaarwisseling wordt het aantrekkelijker om een Lure Module aan te zetten. Die duren namelijk geen 30 minuten, maar een heel uur. Alle genoemde data gelden voor Pacific Time (PST). Meer informatie lees je in de blogposting van Niantic.

Let dus even op de data:

25 december t/m 3 januari PST:

  • Grotere kans op het hatchen van generatie 2 Pokémon vanuit eieren.
  • Pokéstops geven dagelijks een Incubator voor eenmalig gebruik bij de eerste spin.

30 december t/m 8 januari PST:

  • Lures duren nu 60 minuten.
  • Grotere kans op Generatie 1 van Bulbasaur, Charmander en Squirtle (en hun evoluties).

Wil je meer weten over Pokémon Go? Lees dan onze andere artikelen:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 december 2016, 20:26
Categorie Apps
Onderwerp pokemon

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.