Apple brengt HomePod-update 14.3 uit

Bezitters van een HomePod of HomePod mini kunnen vandaag updaten. Apple heeft update 14.3 uitgebracht voor de HomePod, een dag na de andere updates.

Heb je thuis een HomePod of HomePod mini staan, dan is het tijd om te updaten. Deze update volgt een dat nadat iOS 14.3 verscheen, samen met diverse andere updates. Ongeveer een maand geleden bracht Apple nog update 14.2 uit voor de HomePod, waarin een vernieuwde Siri en Intercom-functies werden toegevoegd. Deze keer zit er minder nieuws in. Volgens Apple’s release notes bevat de update alleen performance- en stabiliteitsverbeteringen.

HomePod-update 14.3 installeren

Het updaten van de HomePod-software gebeurt automatisch, maar je kunt het ook handmatig doen:

Handmatig HomePod updaten

  1. Open de Woning-app op je iPhone. Ga naar het Woning-tabblad.
  2. Tik linksboven op het huisje. Kies eventueel voor Woninginstellingen en selecteer de woning waar de HomePod in staat.
  3. Onder het kopje Luidsprekers en tv’s tik je op Software-update.

HomePod updaten 14.3

  1. De app zal nu controleren op updates.
  2. Je ziet nu versienummer en grootte.
  3. Tik op de knop Download en installeer om de software bij te werken.
  4. De HomePod-update wordt nu geïnstalleerd.

Bekijk ook

Zo kun je de HomePod (mini) updaten en de software automatisch bijwerken

Wil je je HomePod of HomePod mini updaten, dan kan dat op twee manieren: handmatig of automatisch. Welke methode voor jou het handigst is, is een kwestie van persoonlijke voorkeur. In deze tip leggen we uit hoe het handmatig HomePod updaten werkt en hoe je het automatisch updaten kunt in- en uitschakelen.

Ondertussen zitten heel wat mensen nog te wachten op hun gekochte HomePod mini. Vroege vogels hadden geluk en hebben hun miniatuur-speaker al binnen, maar veel anderen die wat meer tijd namen om te beslissen moeten tot januari wachten. Zij kunnen bij het uitpakken meteen gaan updaten.

Informatie

Laatst bijgewerkt
15 december 2020 om 19:22
Onderwerp
Categorie
iDevices

HomePod

Alle belangrijke artikelen over de Apple HomePod onder handbereik. Apple heeft momenteel twee modellen in het assortiment: de kleinere HomePod mini en de grotere HomePod (2e generatie, 2023). De beste tips, gidsen en wat je moet weten over deze slimme speaker, bedoeld voor het luisteren van muziek, het geven van spraakopdrachten met Siri en het bedienen van je smart home.

HomePod

Reacties: 12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.