HomePod mini en gewone HomePod speakers.

Apple brengt kleine update 14.2.1 uit voor HomePod en HomePod mini

Apple heeft een kleine bugfix-update uitgebracht voor de HomePod. Voor de HomePod en HomePod mini is software-update 14.2.1 uitgebracht.

HomePod 14.2.1 met bugfixes beschikbaar

Apple brengt af en toe updates uit voor de HomePod-speaker. De laatste tijd werden er enkele nieuwe functies toegevoegd, zoals de Intercom-functie. Deze keer gaat het om een kleine software-update in de vorm van 14.2.1. Zowel voor de originele HomePod als de HomePod mini is de update beschikbaar.


In de releasenotes spreekt Apple alleen over algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen. Het lijkt er dus niet op dat de update nieuwe functies brengt. Reken dus ook niet op ondersteuning voor Nederlands, want er zijn geen aanwijzingen dat Nederlands op korte termijn toegevoegd wordt.

Dit zijn de officiële releasenotes:

HomePod-softwareversie 14.2.1

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

HomePod 14.2.1 update.

Het installeren van de update doe je via de Woning-app. De update wordt automatisch geïnstalleerd, maar je kan het ook forceren. Open de Woning-app en tik linksboven op het huisje gevolgd door Woninginstellingen > Software-update. Mogelijk wordt de update eerst op één van de speakers geïnstalleerd, waarna de andere speaker daarna volgt. Lees ook onze tip over hoe je de HomePod kan updaten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 december 2020, 19:24
Categorie iDevices
Onderwerpen homepod, HomePod mini
Devices HomePod, HomePod mini
12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.