Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts

Apple brengt kleine update 14.2.1 uit voor HomePod en HomePod mini

Apple heeft een kleine bugfix-update uitgebracht voor de HomePod. Voor de HomePod en HomePod mini is software-update 14.2.1 uitgebracht.

HomePod 14.2.1 met bugfixes beschikbaar

Apple brengt af en toe updates uit voor de HomePod-speaker. De laatste tijd werden er enkele nieuwe functies toegevoegd, zoals de Intercom-functie. Deze keer gaat het om een kleine software-update in de vorm van 14.2.1. Zowel voor de originele HomePod als de HomePod mini is de update beschikbaar.


In de releasenotes spreekt Apple alleen over algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen. Het lijkt er dus niet op dat de update nieuwe functies brengt. Reken dus ook niet op ondersteuning voor Nederlands, want er zijn geen aanwijzingen dat Nederlands op korte termijn toegevoegd wordt.

Dit zijn de officiële releasenotes:

HomePod-softwareversie 14.2.1

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

HomePod 14.2.1 update.

Het installeren van de update doe je via de Woning-app. De update wordt automatisch geïnstalleerd, maar je kan het ook forceren. Open de Woning-app en tik linksboven op het huisje gevolgd door Woninginstellingen > Software-update. Mogelijk wordt de update eerst op één van de speakers geïnstalleerd, waarna de andere speaker daarna volgt. Lees ook onze tip over hoe je de HomePod kan updaten.

Bekijk ook

Zo kun je de HomePod (mini) updaten en de software automatisch bijwerken

Wil je je HomePod of HomePod mini updaten, dan kan dat op twee manieren: handmatig of automatisch. Welke methode voor jou het handigst is, is een kwestie van persoonlijke voorkeur. In deze tip leggen we uit hoe het handmatig HomePod updaten werkt en hoe je het automatisch updaten kunt in- en uitschakelen.

HomePod

Alle belangrijke artikelen over de Apple HomePod onder handbereik. Apple heeft momenteel twee modellen in het assortiment: de kleinere HomePod mini en de grotere HomePod (2e generatie, 2023). De beste tips, gidsen en wat je moet weten over deze slimme speaker, bedoeld voor het luisteren van muziek, het geven van spraakopdrachten met Siri en het bedienen van je smart home. De HomePod fungeert ook als woninghub voor HomeKit en is geschikt als Thread Border Router.

HomePod

Reacties: 12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.