Apple geeft HomePod prijsverlaging

Nog steeds niet officieel in Nederland
Apple heeft de prijs van de HomePod verlaagd. In zowel Amerika als in andere Europese landen is de HomePod een paar tientjes goedkoper geworden.

We wachten na ruim een jaar nog steeds op het moment dat de HomePod in Nederland beschikbaar komt. Wil je nu al een HomePod kopen, dan moet je voorlopig dus nog bij onze buurlanden zijn. Maar als je nog een HomePod op het oog had, dan scheelt dat nu een paar tientjes. Apple heeft namelijk de prijs verlaagd.

HomePod prijsverlaging

Sinds vorig jaar februari is de HomePod verkrijgbaar in onder andere de Verenigde Staten. Apple gaf de HomePod een prijskaartje van $349. Een paar maanden later verscheen de slimme speaker in Duitsland en Frankrijk, waardoor de speaker ook voor ons een stukje interessanter geworden is. De Duitse en Franse versies hebben namelijk gewoon een Europese stekker, zodat je geen verloopstekker meer hoeft te gebruiken. Apple startte in deze Europese landen met een prijs van €349, maar daar zijn nu twee tientjes vanaf gegaan.

In Duitsland en Frankrijk betaal je nu €329 voor de HomePod. In de Verenigde Staten is de prijs gedaald van $349 naar $299. In het Verenigd Koninkrijk betaal je nu £279 in plaats van £319, omgerekend zo’n €325. De prijsverlaging is waarschijnlijk het gevolg van ietwat tegenvallende verkopen en de vele aanbiedingen die je in sommige landen ziet.

In Nederland is de HomePod te koop bij onder andere Bol.com, maar daar betaal je nu een stuk meer. Een Europese versie kost daar €379. Je kan in dat geval misschien beter een bezoekje brengen aan een Duitse Apple Store, zeker als je dicht bij de grens woont. Hou er wel rekening mee dat er nog geen Nederlandse Siri op zit.

Bekijk ook

Nieuwe HomePod vanaf nu te koop: alles over voorraad en de beste prijzen

Wil je de nieuwe HomePod kopen? Op deze pagina lees je alles over prijzen, levertijden en meer. De HomePod en HomePod mini zijn officieel in Nederland te koop en hier vind je de beste deals. Waar is de HomePod het goedkoopst? We geven antwoord op al je vragen!

HomePod

Alle belangrijke artikelen over de Apple HomePod onder handbereik. Apple heeft momenteel twee modellen in het assortiment: de kleinere HomePod mini en de grotere HomePod (2e generatie, 2023). De beste tips, gidsen en wat je moet weten over deze slimme speaker, bedoeld voor het luisteren van muziek, het geven van spraakopdrachten met Siri en het bedienen van je smart home. De HomePod fungeert ook als woninghub voor HomeKit en is geschikt als Thread Border Router.

HomePod

Reacties: 17 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.