FinSens parkeersensor

Met FenSens zet je een goedkope parkeersensor op je auto

FenSens is een parkeersensor met iPhone-app, zodat je ook oudere auto's kunt voorzien van een sensor.

Meestal hebben alleen de duurdere auto’s een parkeersensor. Zonde, want met zo’n sensor kun je parkeerschade veel makkelijker voorkomen. Want ook al vergoedt je verzekeraar de schade, het gaat je toch vaak extra premie kosten. FenSens maakt het makkelijk om een parkeersensor aan een bestaande auto toe te voegen, zonder dat er ingewikkelde installatie nodig is. Het werkt met een app.

FinSens parkeersensor

Parkeersensor met app

Bij FenSens zitten de sensoren in de rand rondom het nummerbord. FenSens is een afkorting van ‘fender sensor’. Je installeert de sensoren, koppelt met de iOS-app via Bluetooth en je kunt beginnen met inparkeren. De sensor herkent objecten tot 3 meter vanaf je auto en stuurt vervolgens zichtbare en hoorbare signalen naar de telefoon. De batterij gaat vijf maanden mee. Daarna hoef je maar twee uur op te laden om weer door te gaan met inparkeren.

Parkeersensor met iPhone-app

De auto zelf mag niet langer dan 10 meter zijn, dus ook met een camper kun je nog wel uit de voeten. Die maximale lengte heeft te maken met Bluetooth: er moet nog wel een goede verbinding met de smartphone mogelijk zijn. Je betaalt er $99 voor, terwijl de uiteindelijk winkelprijs $149 wordt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 mei 2016, 21:23
Categorie Accessoires
Onderwerpen auto, parkeren

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.