FacebookThis: iPhone-foto’s met Facebook delen in iOS 5 (jailbreak)

De jailbreaktweak FacebookThis maakt het mogelijk om foto's op Facebook te zetten vanuit de Foto's-app van iOS 5. Hierdoor heb je een zekere vorm van Facebook-integratie zonder dat je iOS 6 nodig hebt.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

FacebookThisSteeds meer geruchten wijzen er op dat Apple in iOS 6 Facebook zal integreren, net zoals ze in iOS 5 hebben gedaan met Twitter. Wacht je liever niet totdat Apple dit doet of wil je graag je jailbreak behouden, dan kun je nu alvast de jailbreaktweak FacebookThis installeren. Deze voegt een knop toe in het deelscherm van de Foto’s-app waarmee je een foto met het sociale netwerk kunt delen.

FacebookThis is een vrij simpele jailbreaktweak die de Twitter-integratie bij foto’s van Twitter nadoet voor Facebook. Je gebruikt de tweak door een foto op je iPhone te drukken, op de knop linksonder in het scherm te drukken en te kiezen voor ‘Facebook’. Nadat je één keer bent ingelogd worden je foto’s met een druk op deze knop met het sociale netwerk gedeeld.

Wil je een bericht op Facebook plaatsen vanuit iOS 5, dan kun je altijd de tweak Fusion installeren. Deze vormt de Twitter-integratie van iOS 5 zo om, dat je gewone updates kunt posten naar verschillende sociale netwerken.

FacebookThis is gratis verkrijgbaar in de Cydia Store

Bron: iDownloadBlog

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 februari 2013, 16:23
Categorie Jailbreak
Onderwerpen facebook, ios 5, jailbreak, tweak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.