Conceptvideo laat iPhone met meerkleurige achterkant zien

Een nieuwe conceptvideo laat zien hoe de iPhone er uit kan komen te zien als er een meerkleurige achterkant wordt gebruikt. Deze achterkant duikt steeds meer op bij geruchtensites, die een gelekt onderdeel in handen hebben.

iPhone 5Een nieuwe conceptvideo van Blackpool Creative’s Bryce Hammond laat zien hoe de volgende iPhone er uit zou komen te zien als Apple gebruikmaakt van de onlangs gelekte onderdelen. De iPhone in de video heeft een aluminium achterkant, met aan de boven- en onderkant zwarte of witte strepen. Omdat de iPhone iets hoger is, zou er plek zijn voor een 4-inch scherm. De camera aan de voorkant is verplaatst naar vlak boven de luidspreker aan de bovenkant.

De gebruikte achterkant in het concept is inmiddels al op meerdere plekken online verschenen. Eerst waren er alleen foto’s van de achterkant te bekijken, maar gisteren verscheen er ook een video van iemand die de achterkant in handen had. Apple moet nog bevestigen of ze de achterkant gaan gebruiken.

Op maandag 11 juni om 19:00 Nederlandse tijd houdt Apple een presentatie tijdens de ontwikkelaarsconferentie WWDC 2012. Wil Apple de volgende iPhone deze zomer al uitbrengen, dan is de kans groot dat we dan meer zullen horen. Omdat de iPhone 4S in de herfst verscheen, is er ook een kans dat we pas rond oktober meer te weten zullen komen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 juni 2012, 9:58
Categorieën Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.