Eye-case met Android op Kickstarter.

Deze iPhone-hoes heeft een ingebouwde Android-telefoon

Heb je een iPhone maar wil je toch ook liever Android? Met deze Eye-case plak je een scherm met Android Nougat achterop je iPhone. Het bedrijf zoekt naar geldschieters via Kickstarter.

Als je er nog steeds niet over uit bent of je liever een iPhone of Android-toestel hebt, kun je natuurlijk allebei gebruiken. Twee telefoons naast elkaar is onhandig, maar misschien is de nieuwe Eye-case daar de ideale oplossing voor. In deze iPhone-hoes zit een compleet Android-toestel verwerkt. Via Kickstarter wordt nu gezocht naar geldschieters voor dit ludieke idee.

Eye-case met Android op Kickstarter.

Eye-case is een hoes met Android-toestel

De hoes voor de iPhone 7 en iPhone 7 Plus heeft niet alleen een ingebouwde batterij, maar ook een geheel eigen scherm. In de Eye-case zit namelijk een 5-inch AMOLED-scherm ingebouwd, die op de achterkant van je iPhone te gebruiken is. Op dit scherm draait Android Nougat 7.1, de nieuwste versie van Android. De hardware-onderdelen van de iPhone, zoals de speakers en de camera, worden gewoon door het Android-deel van de case gebruikt. Door het scherm aan de achterkant, is de hoes dus een telefoon op zich. De iPhone wordt eigenlijk alleen gebruikt om bepaalde functies die niet in de case zitten, mogelijk te maken. Als je deze case bestelt, plak je dus in feite een simpele versie van Android achterop je iPhone.

De Eye-case bevat behalve een scherm, ook nog twee simkaartgleuven, een ingang voor microSD-kaarten, een koptelefoonaansluiting en een eigen batterij en NFC-chip. De batterij die in de case verwerkt zit, kan ook nog draadloos opgeladen worden dankzij techniek van Qi, het bedrijf dat de standaard wil zetten voor draadloos opladen. Allerlei draadloze opladers bieden ondersteuning voor Qi, bijvoorbeeld die in IKEA-meubelstukken verwerkt zitten. Qi is de standaard waar het Wireless Power Consortium zich voor inzet. Apple sloot zich eerder zelf al aan bij dit instituut.

Eye-case met Android met vrouw met pet.

Het is maar de vraag of Esti Inc., het bedrijf achter dit Kickstarterproduct, de case daadwerkelijk kan verschepen aan mensen die het project steunen. The Verge merkt op dat Esti Inc. nog nooit eerder een product heeft uitgebracht, dus pas op waar je je geld aan uitgeeft.

Voor $95 kun je de eigenaar worden van deze Eye-case, mits het project succesvol blijkt. Normaal kost zo’n case $189. Je kunt ook je geld inleggen op een duurder exemplaar met de mogelijkheid voor 4G. Deze kost voor vroege geldschieters $129 in plaats van $229. Op moment van schrijven is er bijna $84.000 van in totaal $95.000 opgehaald.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 maart 2017, 10:15
Categorie Accessoires
Onderwerp kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.