Endomondo iPhone iOS 8 support

Endomondo ondersteunt nu al Apple’s Gezondheidsapp

Endomondo's populaire sportapp haakt als eerste grote sportapp in op Apple's Gezondheidsapp. Er volgen vermoedelijk nog vele.

Endomondo iPhone iOS 8 supportDe bekende hardloop- en sportapp Endomondo Sports Tracker ondersteunt Apple’s Gezondheidsapp in iOS 8. Endomondo maakt het mogelijk om het aantal verbrande calorieën en afgelegde afstanden tijdens een sportsessie, door te geven naar de Gezondheidsapp. De applicatie is ook op een andere manier geoptimaliseerd voor iOS 8. De app heeft nu interactieve pushberichten.

De pushberichten van Endomondo Sports Tracker komen terecht in de Vandaag-weergave van het berichtencentrum. Ze geven je de mogelijkheid om direct te reageren op berichten die binnenkomen. Je kan direct reageren op vriendenverzoeken en uitdagingen, maar kan ook een uitdaging aangaan als een vriend net een prestatie heeft neergezet.

Endomondo vriendverzoek accepteren iPhone Endomondo health gezondheidsapp

Endomondo zal vermoedelijk niet de laatste sportapp zijn die de link gaat leggen naar Apple’s Gezondheidsapp. De concurrentie staat nooit lang stil in dit genre, en conform de sporters die ermee in de weer zijn, dagen RunKeeper, Strava, Runtastic en Endomondo elkaar constant uit wie de meeste nieuwe functies kan introduceren.

Een reeks andere apps voegde vandaag ook iOS 8-functies toe, waaronder extensies en widgets. Deze functies lijken op het moment echter nog niet te werken. Vermoedelijk kan Apple het probleem oplossen zonder dat er nieuwe app-updates nodig zijn.

Lees ook: Apple’s Gezondheidsapp: zo werkt de Nederlandstalige versie

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 september 2014, 17:00
Categorie Apps
Onderwerpen endomondo, gezondheid, health

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.