iculture-populaire-apps
Populaire Apps De meest gedownloade apps van de afgelopen week

De populairste iOS-apps in Nederland van week 23-2014

iCulture zelf de populairste apps voor iPhone en iPad op een rij in de Nederlandse App Store, in de week van 2 tot en met 8 juni 2014.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

App StoreIedere week vind je op iCulture een overzicht met de populairste iOS-applicaties in de Nederlandse App Store. Dat is gelijk het meest exacte verkoopoverzicht in Nederland: hoewel de App Store zelf ook een hitlijst heeft, is deze lijst niet gebaseerd op een vaste tijdsperiode. De cijfers op iCulture zijn op basis van precies een week en laten daarmee duidelijke trends zien. Bovendien is de data rechtstreeks van Apple afkomstig. Van speculatie is hier dus geen sprake.


In onderstaande lijsten staan de apps die in week 23 (2 mei tot en met 8 juni) populair waren in de Nederlandse App Store.

Betaalde iPhone-apps

threes-iphoneDe Apple Design Awards blijken een aardig effect te hebben op de lijst met populaire, betaalde iPhone-apps. Wekenlang was Threes nergens te vinden in de hitlijsten, maar na het winnen van een award dringt het bijzondere iOS-spelletje ineens toch weer naar binnen. Dat zal geheid te maken hebben met de prominente plek voor de Apple Design Awards in de App Store. Verder veel vertrouwds in de lijst deze week: zo vind je wederom 7 Min Workout bovenaan de lijst met populaire apps.

  1. 7 Min Workout | Artikel
  2. InstaWeather Pro
  3. WK 2014
  4. WeatherPro – De Weer App
  5. Flightradar24 Pro
  6. Babyfoon 3G
  7. Kleur Statusbalk
  8. Threes! | Artikel
  9. RollerCoaster Tycoon® 4 Mobile™ | Artikel
  10. Sky Guide


Gratis iPhone-apps

AG NOS FIFA WK 2014 AppMet FIFA WK 2014 bovenaan de lijst met populaire gratis apps in in elk geval één ding duidelijk: iPhone-bezitters zitten met smart te wachten op het wereldkampioenschap voetbal. Verder werd er afgelopen week maar veel op de weersverwachting gelet: zowel Buienalarm als Buienradar staan vrij hoog in de downloadlijsten. Het spelletje TwoDots was ook ontzettend populair.

  1. FIFA WK 2014 | Artikel
  2. Remote Mouse
  3. The Test: Fun for Friends!
  4. TwoDots | Artikel
  5. Cardiograaf.
  6. The Line
  7. WhatsApp Messenger | Artikel
  8. Buienalarm | Artikel
  9. 30 Day Ab Challenge Free
  10. Buienradar | Buitenradar


Betaalde iPad-apps

ICS Monument Valley iPad iPhone header GvdWOp de iPad staat WK 2014 wederom in de hitlijsten, maar iPad-gebruikers hebben toch voornamelijk games gekocht. Zo staat Minecraft op de tweede plek en doen ook Leo’s Fortune en Rollercoaster Tycoon het goed. De Apple Design Awards zorgden ervoor dat Monument Valley weer de lijsten wijst te beklimmen afgelopen week.

  1. Brandweerman Sam
  2. Minecraft – Pocket Edition | Artikel
  3. Flightradar24 Pro
  4. RollerCoaster Tycoon® 4 | Artikel
  5. Leo’s Fortune | Artikel
  6. Monument Valley | Artikel
  7. GoodReader 4 | Artikel
  8. Live Weer Reloaded
  9. WK 2014
  10. Kleine Bouwers


Gratis iPad-apps

NOS WK 2014 iPadIn de lijst met gratis iPad-apps staat deze week FIFA WK 2014 bovenaan. Het moge duidelijk zijn: iPad-bezitters zitten met smart te wachten op het WK 2014. Daarnaast veel oude bekenden, waaronder Buienradar, Bubble Witch Saga 2 en TwoDots.

  1. FIFA WK 2014 | Artikel
  2. Buienradar | Buitenradar
  3. Cardiograaf
  4. Bubble Witch Saga 2
  5. Amigo Pancho
  6. The Line
  7. Cradle of Empires
  8. Megapolis HD
  9. Final Kick
  10. 3D Impossible Parking Simulator 2
  11. TwoDots | Artikel
Let op: sommige gratis apps in bovenstaande lijsten waren enkel afgelopen week gratis te downloaden, en hebben hun originele prijskaartjes terug.

Deze lijsten zijn gebaseerd op afgelopen week. Een aantal van de toen gratis apps heeft inmiddels weer een prijskaartje.

App Store

Lees alles over de Apple App Store, de online winkel waar je apps voor iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV en Mac downloadt. Naast de normale softwarewinkel is er ook een Mac App Store en een speciale App Store voor de Apple Watch. Sinds maart 2024 kun je op de iPhone ook apps buiten de officiƫle App Store downloaden, via onder andere alternatieve appwinkels. Dit wordt ook wel sideloading genoemd.

App Store

Reacties: 2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.