ANWB Kamperen op iPhone maakt campings Benelux gratis

ANWB Kamperen op iPhone laat je voortaan gratis campings zoeken en vinden met offline kaarten in Nederland, België en Luxemburg.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

ANWB Kamperen iPhone iOSEen camping opzoeken in Nederland, België en Luxemburg is voortaan gratis met de iPhone-app ANWB Kamperen. De campinggids van de Algemene Nederlandse Wielrijders Bond stelt de landen beschikbaar zodat je zonder kosten een idee krijgt van de werking van de app. Voor campinggidsen in het buitenland, betaal je nog steeds per land of per landengroep. Verschillende gebruikers lieten negatieve recensies achter in de App Store omdat de applicatie niet echt gratis was.


ANWB Kamperen informatiepagina campingHet had ermee te maken dat de ANWB Campinggids van papier op de cover meldt dat die is voorzien van ‘gratis kortingskaart en mobiele app’. Dat misleidde gebruikers dat de applicatie gratis te gebruiken was, maar dat is niet het geval. De app is slechts 24 uur lang in zijn geheel gratis te gebruiken. Als een soort handreiking heeft ANWB nu de campings en offline kaarten van Nederland, België en Luxemburg gratis gemaakt.

In maart waren we erg enthousiast over het nieuwe ANWB Kamperen. Door de toevoeging van offline kaarten van het land of landenpakket dat je downloadt, kan je nu ook zonder internetverbinding onderweg de weg naar de campings vinden. Overigens biedt de concurrentie die mogelijkheid ook. Campercontact biedt de functionaliteit voor specifiek campervakanties en ACSI Campings Europa heeft zelfs 500 campings in Europa meer dan ANWB (8500 stuks). Ook daarin download je de campinggegevens en offline kaarten van landen die je wilt bezoeken tegen betaling.

Downloaden: ANWB Kamperen (gratis, iPhone, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.