BOO BOX: Instagram-foto’s in een bamboe lijstje

BOO BOX is een fotolijstje voor je Instagram-foto's. Na het doorgeven van de URL maakt Hatchcraft er een lijstje omheen.

boo box
Instagram is in korte tijd een populaire fotoapplicatie op de iPhone geworden. Een paar dagen geleden kwam er nog een update uit, met ondersteuning voor Posterous en vertalingen in het Duits, Japans en Portugees. Instagram voorziet al je foto’s van een nostalgisch filter. Vind je je foto’s erg geslaagd, dan kun je er nu speciale fotolijstjes voor kopen.

De BOO BOX is een handgemaakt doosje van bamboe, verkrijgbaar in drie kleuren: Lion, Tiger en Bear (zie hierboven). De doosjes worden gemaakt door Hatchcraft, een in het Amerikaanse Colorado gevestigd bedrijf. Ze kosten 20 dollar per stuk. Hatchcraft is bezig met een iPhone-applicatie, maar in de tussentijd kun je de URL van je Instagram-foto doorgeven en het bedrijf zorgt ervoor dat je foto op speciaal bamboepapier wordt afgedrukt. Daarna komt er een beschermlaag overheen. De BOO BOX wordt wereldwijd verstuurd.

Boo_Box iphone

Boo_Box voorbeelden

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 december 2010, 21:43
Categorieën Accessoires, Apps
Onderwerpen fotografie, instagram

Instagram

Instagram is een populair sociaal netwerk voor het delen van foto's. Ontdek alles over de functies zoals Stories, Instagram Direct, gezichtsfilters en live video's. Zo haal je meer uit Instagram en krijg je meer likes.

Instagram

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.