Reacties voor: Bliyoo: Bruna’s ‘Netflix voor e-books’ gaat vandaag van start

Boekenwurmen opgelet: Bruna's Bliyoo is een nieuwe abonnementendienst voor liefhebbers van boeken en tijdschriften.
Lars Paymans -

Reacties: 10 reacties

  1. Spijtig, alleen Nederlandse tijdschriften. Hopelijk komt er een gelijkaardig Belgisch initiatief

  2. Wat idioot duur!! Ik had 7,95 en 9,95 (meer het Spotify tarief) een billijk bedrag gevonden maar dit is echt te duur voor een elektronische leesmap. Waarom kunnen we op hun site niet zien welke tijdschriften er gelezen kunnen worden? En die belachelijke beperking van maar 3 boeken en tijdschriften offline kunnen opslaan moet er echt zo snel mogelijk af. Misschien dat het met alle aanpassingen dan nog wel een aantrekkelijk aanbod kan worden…..

  3. Ik vind het een mooi begin;) Als het aanbod een beetje gaat groeien dan zie ik potentie. Het zou mooi zijn als ze zo ook schoolboeken beschikbaar maken.

  4. Ik vind het niet zo duur, als je bedenkt, dat sommige bladen al gauw rond de 5.00 euro kosten in de boekhandel.

  5. Dat tijdschriften abo is heel netjes. Dat heb je er zo “uit”. Voor boeken kun je beter bieb-lid worden.

  6. Boeken aanbod is niet best volgens mij. Tijdschriften stonden wel een paar leuke bij. Die tijdschriften kosten toch snel zeven euro. Dus dat is misschien sel waar ik naar overga na de eerste maand.

  7. Origineel geplaatst door Watcher
    Wat idioot duur!! Ik had 7,95 en 9,95 (meer het Spotify tarief) een billijk bedrag gevonden maar dit is echt te duur voor een elektronische leesmap. Waarom kunnen we op hun site niet zien welke tijdschriften er gelezen kunnen worden? En die belachelijke beperking van maar 3 boeken en tijdschriften offline kunnen opslaan moet er echt zo snel mogelijk af. Misschien dat het met alle aanpassingen dan nog wel een aantrekkelijk aanbod kan worden…..

    Iets met een “neus” en “niet lang” een abo kost 9,95

  8. Ziet er goed uit maar wordt de nekslag voor de oude leesmap lijkt mij.
    Tijdschriften zoals roddelbladen playboy enz zitten er niet in, dat is weer een gemiste kans

  9. Helaas is de app alleen beschikbaar voor Iphone / Ipad..Gemiste kans.. Bruna !!!Ik Had graag app gezien voor OSX.Ik lees namelijk graag digitale tijdschriften op mijn Imac of op MacBook Pro 15″.Graag fixen svp.Bedankt alvast

  10. Ik Heb een proefabonnement genomen, maar het programma is zo beperkt dat ik onmiddellijk weer heb bedankt. Vergelijking met spotify is onzin. Spotify is veel beter. Prijs en kwaliteit is helemaal scheef.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.