apple_store_brussel

‘Apple Store Brussel in september open’

De Apple Store Brussel gaat naar verwachting in september 2015 open. Dat is hopelijk net op tijd voor de productlancering van de iPhone 6s.

apple_store_brusselDe Apple Store in Brussel gaat waarschijnlijk in september open, zo schrijft het Franstalige dagblad Le Soir. Zoals je eerder al op iCulture kon lezen, gaat Apple een flagship store openen in het winkelcentrum Le Toison d’Or aan de Guldenvlieslaan in Brussel. Apple wil officieel alleen bevestigen dat er een Belgische Apple Store komt, maar weigert tegenover de media te bevestigen dat het om Brussel gaat. Toch staat voor ons inmiddels onomstotelijk vast, dat het om Brussel gaat: vacatures en sollicitatiegesprekken met toekomstige medewerkers bevestigen dat Apple z’n zinnen op Brussel heeft gezet.


Op onderstaande foto van Le Soir kun je de huidige stand van zaken zien:

apple-store-brussel-le-soir

Een openingsdatum in september 2015 betekent waarschijnlijk dat de eerstvolgende productlancering van de iPhone nét haalbaar is. De iPhone 6s wordt in de loop van september verwacht (al zijn er ook geruchten over augustus). Met een beetje geluk is de Brusselse Apple Store al open op het moment dat de verkoop in België begint. Midden september is de datum die Le Soir heeft vernomen. Volgens het dagblad hebben de eerste winkels in Le Toison d’Or hun deuren al geopend.

brussel apple store

Apple is achter een zwarte schutting al druk bezig met het inrichten van de flagship store, die wordt gevestigd op een hoekpunt van het gebouw. Met 1500 vierkante meter winkeloppervlak wordt het een van de grotere Apple Stores in de regio. Lees meer in ons dossier Apple Stores in België.

In Nederland zijn er inmiddels geruchten dat in Utrecht of Gelderland een vierde Apple Store komt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.