AT&T gaat telefoons aanprijzen met Microsoft Surface

AT&T haalt Apple-concurrent Microsoft binnen: ze gaan vijf winkels voorzien van Microsoft Surface. Dit zijn 30 inch touchscreen-tafels met multi-touch waarmee je informatie over toestellen, dekking en abonnementen kunt opvragen.

Surface in winkel AT&TAT&T, nota bene de mobiele operator van de Apple iPhone, heeft ervoor gekozen om touchscreen-technologie van Microsoft in de winkel te plaatsen. AT&T wordt het eerste bedrijf ter wereld waar je Microsoft Surface in levende lijve kunt uitproberen. Klanten kunnen vanaf 17 april op de aanraakgevoelige tafel een nieuwe telefoon uitkiezen. Microsoft Surface is in feite een 30 inch touchscreen, aangesloten op een Windows Vista-pc.


Surface vanaf 17 juli in winkelJe kunt het scherm met de handen bedienen en het scherm kan ook voorwerpen die je erop legt herkennen, bijvoorbeeld een mobiele telefoon of een creditcard. De proef met Microsoft Surface gaat van start in vijf winkels van AT&T, verspreid over de VS: New York City (2x), Atlanta, San Antonio en San Francisco. Slaat de tafel aan, dan gaat AT&T de proef uitbreiden naar meer van de in totaal 2.200 AT&T Stores in de VS.

Op de Surface-tafel die in de AT&T-winkel komt te staan kun je informatie opvragen over de beschikbare toestellen, de dekking van AT&T opzoeken (op kaarten van Windows Live Earth), abonnementen bekijken en eventueel ook aankopen doen (bijvoorbeeld ringtones).

Meer info: persbericht Microsoft

App Store

Lees alles over de Apple App Store, de online winkel waar je apps voor iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV en Mac downloadt. Naast de normale softwarewinkel is er ook een Mac App Store en een speciale App Store voor de Apple Watch. Sinds maart 2024 kun je op de iPhone ook apps buiten de officiële App Store downloaden, via onder andere alternatieve appwinkels. Dit wordt ook wel sideloading genoemd.

App Store

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.