Apple-Watch-Apple-Store

Apple Stores verkopen Apple Watch-accessoires van derden

Apple verkoopt in Amerikaanse Apple Stores voor het eerst een accessoire voor de Apple Watch die ze niet zelf gemaakt hebben. De NightStand van Elevationlabs is het eerste, maar waarschijnlijk niet laatste, Apple Watch accessoire van derden dat in Apple's winkels te vinden is.

Apple-Watch-Apple-Store

Apple is begonnen met het aanbieden van Apple Watch-accessoires van andere accessoiremakers in hun fysieke Apple Stores. Ook zijn de Smart Signs nu definitief uit de Stores verdwenen. De veranderingen zijn doorgevoerd in Amerikaanse winkels. De vraag is nog even of Nederland dit voorbeeld volgt.

Het eerste Apple Watch-product in Apple Stores dat niet uit de keuken van Apple komt, is de NightStand van Elevationlabs. Deze simpele, gekleurde stand is gemaakt om je Apple Watch op te leggen tijdens het opladen. Via een uitsparing kun je het oplaadsnoer van de Apple Watch in de standaard verwerken. Als je al bekend was met de NightStand (bijvoorbeeld van de iPhone), dan zul je wat nieuwe kleuren tegenkomen in de Apple Store. Geheel in stijl van de Apple Watch Sport-horlogebandjes is het accessoire beschikbaar in roze, zwart, groen, blauw en wit, zo schrijft Macrumors.

https://www.iculture.nl/horlogebandjes/

Klaar voor WatchOS 2

Dat Apple juist deze stand besluit te verkopen in Apple Stores zal vast geen toeval zijn. Het is namelijk een van de weinige die de Night Stand-modus ondersteunt, een nieuwe functie van de Apple Watch die met de komst van WatchOS 2 wordt geïntroduceerd. In Night Stand verander je de Apple Watch in een klassieke wekker, en bekijk je de tijd gemakkelijk als de Watch niet om je pols zit maar op je nachtkastje ligt. Voorlopig is de NightStand van Elevation Labs het enige Apple Watch-accessoire van derden dat Apple aanbiedt in de Stores, al kunnen er volgens bronnen van Macrumors in de loop van september meer volgen.

Naast het aanbieden van deze Apple Watch-stand, zijn ook de Smart Signs uit de winkels verdwenen. Op deze iPads die je in de Apple Store op producttafels kon vinden, was uitgebreide productinformatie te vinden. Als vervanger van deze iPads is er nu een speciale prijzen-app op alle demomodellen te vinden, waarin je dezelfde info kunt raadplegen.

Grote schoonmaak

Apple is druk bezig met een “grote upgrade” van de Apple Stores. Naast bovengenoemde veranderingen verschijnen accessoires in de nabije toekomst in nieuwe verpakkingen, die beter aan moeten sluiten bij de stijl van de winkel. Ook is de iPod onlangs gedegradeerd naar het accessoirerek.

Foto: Macrumors

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 augustus 2015, 20:38
Categorie Accessoires
Onderwerpen apple store, apple watch, nightstand

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015, met daarna elk jaar een nieuw model. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, activiteiten bijhouden, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en ermee betalen met Apple Pay. Lees hier alles over de Apple Watch.

Apple Watch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.